OTAC GODINAMA ZLOSTAVLJAO SOPSTVENU ĆERKU! Zbog onog što je MERIO, svi ga razapinju (FOTO)

Autor:

Svet

05.07.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje dece godinama teroriše njihov otac. Čovek ih je fizički i psihički zlostavljao. Svojoj ćerki je zabranio da se ugoji

OTAC GODINAMA ZLOSTAVLJAO SOPSTVENU ĆERKU! Zbog onog što je MERIO, svi ga razapinju (FOTO)

Foto: shutterstock

Tuča, prebijanje

Porodično nasilje počelo je da poprima različite oblike, a priča iz Engleske o čoveku koji je godinama psihički ponižavao i fizički maltretirao svoju decu, pokrenula je lavinu komentara ljudi koji su osudili Rahida Khalda iz Vindzora, Engleske, zbog višegodišnjeg nasilja nad decom zbog fizičkog izgleda. 

Da li mislite da je moguće da otac natera ćerku da potpiše ugovor o kilaži koju mora da poštuje? Itekako postoji - otac troje dece iz Engleske je naterao svoju ćerku da potpiše doživotni ugovor u kome se obavezala da se nikada neće udebljati. Da bi se uverio da devojka poštuje ugovor, gotovo svakodnevno je terao da meri kilažu. 

Posle mnogo godine, žena koja je prošla torturu, odlučila je da tuži oca i dobila je suđenje zajedno sa oba brata. Mada je majka svih godina bila prisutna, nikada nije reagovala na njegovo nepodnošljivo ponašanje, ipak je podržala decu prilikom podnošenja optužbi i iznela da je njen muž uvek imao tešku narav i da se često ljutio bez ikakvog razloga. 

Otac je optužen za višegodišnju svirepost prema deci, kao i za dva napada, koji su za posledicu teške telesne povrede. Iako je sve negirao, nedavno je osuđen na 30 meseci zatvora. 

Foto: Shutterstock

Nasilje u porodici/Ilustracija

Kada je sudija izrekao kaznu u korist dece tužitelja, a na štetu optuženog oca, opisao ga kao "tiranina koji je dugi niz godina činio okrutnost prema svojoj deci i tako im upropastio detinjstvo"

Prema iskazu žrtve, njen otac, 56-godišnji Rahid, veliki je fanatik dijeta, vežbanja i nege tela. Svojoj deci je uveo okrutnu disciplinu, a za neposlušnost je bacao predmete (uključujući i stolice), primenjivao telesne kazne: gurao, tukao, na primer, drvenom varjačom, pa čak i davio.

- Puno ću vežbati kako bih bila sigurna da se nikada neću ugojiti, sve dok ne umrem - ovo je bio deo sadržaja koji je bio uključen u ugovor devojke.

Iz izveštaja povređene Amire piše da je i otac odlučivao kako se ona oblači, sa kim se sastajala ili čak razgovarala i šta bi mogla da gleda na TV-u. Devojka priznaje da se plašila oca, koji je neprestano ponižavao i prozivao.

- Rahid Khadla ju je redovno tukao kašikom, udarao po rukama i grudima, pa čak i bacio stolicu na nju, zbog čega je imala kvržicu iza uha - prenosi portal nevs.com.au.

Deca su godinama terorisana, otac ih je zlostavljao i fizički i psihički. Amira priznaje da se zbog toga osećala bezvredno i glupo. Takođe je patila od poremećaja u ishrani, kao i od anksioznosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading