PUTINOVA "TAJNA" VILA NA MAPI: Gugl dopušta da se zaviri unutar raskošne građevine vredne milijardu dolara!

Autor:

Svet

07.03.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gugl mape pokazuju „tajnu“ luksuznu vilu predsednika Rusije Vladimira Putina na Crnom moru vrednu milijardu dolara

PUTINOVA "TAJNA" VILA NA MAPI: Gugl dopušta da se zaviri unutar raskošne građevine vredne milijardu dolara!

Foto: Profimedia

Profimedia

Gotovo 500 fotografija "Putinove palate“, koju je objavio Fond za borbu protiv korupcije Alekseja Navaljnog, pokazuje da raskošna vila na ruskoj obali Crnog mora ima ogroman mermerni bazen ukrašen bistama grčkih bogova, salon za nargile sa šipkom za ples, vinski podrum, pozorište i druge sadržaje.

Kremlj tvrdi da je dom poslovni poduhvat raznih biznismena, ali mutni svet ruskih megabogataša doveo je do spekulacija da bi zapravo mogao da pripada samom Putinu.

Google-ova tehnologija omogućava ljudima da ispuste "iglu" i pogledaju kako vila izgleda. Dakle, kuća koja navodno pripada autoritarnom svetskom lideru može biti od interesa.

Zapanjujuća palata je upotpunjena nizom neverovatnih karakteristika prepunih luksuza i postala je poznata kao „Putinova palata“.

 

Inače, Putin je za snimak imanja naveo kako je "dosadan".

- Ništa što je tamo navedeno kao moja imovina ne pripada meni ili mojim bliskim rođacima, a nikada nije - istakao je predsednik Rusije, prenosi Mirror.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading