(FOTO) ANA I NJENA SESTRA BLIZNAKINJA DELE I DEČKA! Zajedno spavaju, kupaju se, jedu i idu u WC, a planiraju da u isto vreme i ZATRUDNE

Autor: Republika

Svet

31.03.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Lusi Dekink iz australijskog grada Perta podelile su svoju životnu priču u emisiji na TV TLC, tvrdeći da u njihovoj vezi nema ljubomore i da će obe podarite decu zajedničkom dečku Benu.

RepublikaFoto: printscreen/TLC
Ana i Lusi sa zajedničkim dečkom Benom 

Tridesetpetogodišnja Ana Dekink (35) i njena bliznakinja Lusi iz Perta u Australiji sestre su koje ne mogu da zamisle da bilo šta u životu rade odvojeno jedna od druge, pa i da se kupaju i odlaze u toalet, a ono što je najbizarnija činjenica u njihovom odnosu jeste da dele i dečka Bena (40), koji spava između njih dve.

- Mi se jednostavno osećamo kao jedna osoba - rekle su Dekinkove u trejleru emisije "Ekstremne sestre" koja se emituje na kanalu TLC.

Njih dve su proglašene najidentičnijim bliznakinjama na svetu, pa se, osim toga, isto i oblače, imaju iste frizure, isto se šminkaju, jedu istu hranu i vežbaju na isti način. Sasvim očekivano, imaju i isti ukus za muškarce, pa su se tako i zaljubile u Bena.

- Deljenje partnera za nas znači da smo sve vreme zajedno i naša ljubav je samo još veća - priznale su njih dve.

Međutim, problem im, kako otkrivaju, predstavlja činjenica što za Bena ne mogu da se udaju budući da je poligamija zabranjena po australijskom zakonu. Ipak, nameravaju da i pored toga sa njim zatrudne i to, ako je moguće, u isto vreme.   

- U našoj vezi nema ljubomore. Kada Ben poljubi Anu, odmah poljubi i mene - rekla je Lusi kroz osmeh.   

Inače, emisija "Ekstremne sestre" pratiće neobičan život još pet parova sestara iz različitih delova sveta.   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading