ISEKLA DEVOJKU NOŽEM PA JE UDARILA NOGOM U GLAVU JER NIJE HTELA DA VODI LJUBAV SA NJOM! Partnerka joj oprostila!

Autor: Republika

Svet

30.03.2021

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Splitska policija podnela je krivičnu prijavu protiv 44-godišnjakinje iz Splita, i to zbog sumnje da je svojoj dugogodišnjoj partnerki nožem zadala povrede samo zato jer ova nije s njom htela da ima seksualne odnose.

RepublikaFoto: pixabay.com

Za ovo je delo, s obzirom na to da je počinjeno prema bliskoj osobi, zakonom predviđena kazna zatvora od jedne do tri godine.

Naime, prema krivičnoj prijavi, početkom marta su ona i njena godinu dana mlađa partnerka, s kojom je više godina u zajednici, bile u večernjim satima u stanu u Splitu u kom žive zajedno s majkom prijavljene 44-godišnjakinje i njenim vanbračnim partnerom.

Negde pre ponoći tog dana, kad je majka izašla da prošeta psa, a njen je partner spavao u sobi, 44-godišnjakinja je poželela sa svojom partnerkom da vodi ljubav.

Ali, ovoj to nije bilo po volji pa ju je odbila, na šta se partnerka očito ražestila. Iz kuhinje je uzela kuhinjski nož dužine oko 20 centimetara pa je njima vitlala ispred žrtve.

Skinula joj je, po policijskoj prijavi, majicu na bretele pa ju je nakon toga više puta nožem izrezala po telu zarezavši joj leđa, zglob, ruku… To nije bilo dovoljno pa ju je u besu udarila nogom u glavu i uzela joj novčanik s dokumentima.

Napadnuta je žena u bolnici potražila lekarsku pomoć pa su joj utvrđene lakše telesne povrede. Nakon dojave iz bolnice, interventna policija je pozvana na teren pa je nasilna 44-godišnjakinja bez primene sile uhapšena u jednoj od soba stana.

Ona im je rekla, pišu hrvatski mediji, da je bila ljuta zbog odbijanja seksa i pod uticajem alkohola.

Žrtva je, pak, rekla da im ovo nije prvi put da su se posvađale ili potukle i da nije zainteresovana za krivično gonjenje jer je nakon ovoga njihov partnerski odnos gotov.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading