PLAKALA SAM ZBOG MIRE MARKOVIĆ: Mira Karanović otkrila nepoznate detalje!

Autor:

Zabava

30.03.2021

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirjana Karanović dobila je velike pohvale za ulogu Mire Marković u seriji "Porodica".

RepublikaFoto: Printscreen
Mirjana Karanović

Pored velikih uloga koje je ostvarila u svojoj karijeri, dodala je i ovu, koja će se definitivno upisati u najznačajnije, ali kako kaže glumica, nimalo nije bilo lako glumiti suprugu bivšeg predsednika Slobodana Miloševića.

U drugoj epizodi serije prikazano je hapšenje Slobodana Miloševića 2001. godine, a kako Mirjana kaže u jednom momentu bilo joj je preteško da proživljava ono što je tada Mira Marković.

RepublikaFoto: youtube.com/euronews
Mira Marković

- Kada je kamera krenula osetila sam kako se osetila ona u tim trenucima, taj użasan osećaj ugroženosti i izgubljenosti. Totalno su mi se poklopile emocije. Počela sam da plačem i dugo nisam mogla da dođem sebi. Bila sam užasno uznemirena - rekla je glumica u emisiji "Ami G Show".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

30.03.2021 22:01

Niko ne zaslužuje to što je Porodica doživela. Izdali ih, prevarili, lagali...jad i beda došli na vlast, prevarom 5.oktobra..prodali se zapadu i naneli sramotu srpskom rodu. Serija sjajna, glumci fenomenalni...samo teško je gledati, u duši bol, u očima suze i neizmerna tuga šta činimo sebi samima. Nisam bot i nisam član ni jedne partije. Srpkinja sam i čovek sam?