MIRJANA KARANOVIĆ JE HTELA DA NAUDI LEČIĆU: Glumica otkrila namere svoje koleginice!

Autor:

Zabava

29.03.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Eva Ras od početka podržava kolegu Branislava Lečića i osuđuje iskaz Danijele Štajnfeld, koja je glumca optužila da ju je silovao u maju 2012. godine.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mirjana Karanović i Branislav Lečić

Eva tvrdi da je Danijela nepoznata glumica i da nikada za nju nije čula do sada, te da je razgovor između nje i Lečića deo glumačkog zadatka za potrebe predstave.

- Da nije ovog slučaja, nikad ne bih čula za nju. To je isto ono što je on rekao "Znaš li ti ko sam?", ovde ona isto govori "Mi smo bili javne ličnosti". U "Ivkovoj slavi" je se uopšte ne sećam. Ne može da kaže da je poznata, kao "nas dvoje smo poznati". To je isto laž. Kad dođe do optuživanja druge osobe i razaranja tuđeg života, onda ne smete ni takvu stvar da lažete. Ako ona nema predstavu o tome gde je ona u glumačkom životu, kako onda da verujem da je silovana? Kad ne zna za sebe gde je... - rekla je glumica u emisiji "Posle ručka" na Hepi televiziji.

- Ja na to gledam kao na glumački zadatak. Ona je rekla da se uplašila šta će mediji da urade pošto su oboje poznati - to nije tačno. Vi zaboravljate da je ona to snimila da optuži jednog čoveka i da nema milosti prema tom čoveku. Ono što ste vi rekli - osveta zaljubljene žene - dodala je glumica.

RepublikaFoto: youtube.com/Insajder Video
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić

Eva se osvrnula i na Danijelinu izjavu za "Insajder", u kojoj je iznela tvrdnje da ne zna gde ju je Lečić odveo u noći kada ju je, kako tvrdi, silovao.

- Posle ovoliko godina da kaže da ne zna gde je bila, kad mi svi znamo da su bili u Ritopeku. I ona zna da je bila u Ritopeku kad ovo kaže. Ja sve čitam šta se objavi, ja sam opismenjena digitalno, sve živo čitam... Srbija zna gde je Ritopek. To je bila kuća Bogdana Diklića, Lečić ju je kupio od njega. To piše na hiljadu mesta u novinama... Da je to ozbiljna izjava, ona bi znala - izjavila je Eva.

Nedavno se desilo da su kolege odbile da igraju predstavu "Kad su cvetale tikve" sa Lečićem, što se do sada nikada nije dogodilo, a prva je istupila Mirjana Karanović koja je putem Instagrama obavestila javnost da odbija da igra predstavu sa Branislavom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Eva Ras

- Mi živimo u vremenu kad smo do guše u lažima. To što se Mira Karanović odrekla predstave, pa tu predstavu oni već odavno ne igraju. Koje je to licemerje da ona pravi marketing sebi, da kaže neću sa Lekom da igram predstavu i navede predstavu koju više ne igraju. To je podlo, htela mu je nauditi - smatra Eva Ras.

- I hvala Bogu da je Lečić zgrešio, ja neću da igram predstavu s njim, a Eva Ras je kreten - to ona sad priča - izjavila je još glumica, a potom poručila koleginici:

- Jesam kreten, Miro! Ćao!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
marn

30.03.2021 10:09

Luda zeno Evo, sto nisi bila dobra majka prema svojoj pacenoj cerki pa sada napadas svaku zrtvu! I sto nju nekad me pomenes a ne neke morbidarije, mozda bi pocela tako da vidas prvo svoje rane!

Cole5

30.03.2021 11:24

@marn - lupetaš. ona je i tekako bila dobra majka. Njena ćerka Kruna studirala režiju u Parizu. Umrla 1993 godine u Parizu pod nerazjašnjenim okolnostima, a navodni uzrok smrti je prirodan... Što se tiče da li je Eva u ovoj situaciji u pravu, mislim da jeste. Sve je počelo sa Mikom a onda kad je Lečić sa svojom skolom glume Lekart hteo da preuzme Mikinu školu naprasno se pojavila Danijela, i da nisam gledao seiju Ranjeni orao nebih znao ko je ona... Mikin i Lečićev slučaj je pitanje novca ko ce uzimati miliome eura u skoli glume.

Sokica

30.03.2021 13:55

Evice, da li vam je dobro? Ili vam opet zafalio novac, ne žele vas u rijalitiju pa nadjoste način...

Stevan

30.03.2021 14:06

Eva je brutalno u pravu. Mira i Danijela su dve iskompleksirane žene, koje nisu zadovoljne svojim statusom, hoće više i zato hoće na naslovne strane po svaku cenu. Beskrupulozne do krajaja.