ANA LEČIĆ SE POVUKLA U SEBE NAKON OČEVOG SKANDALA: Šokirana saznanjem, teško joj je da se nosi sa ovom situacijom!

Autor:

Zabava

29.03.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Lečić se povukla u sebe nakon skandala!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ana Lečić šokirana sazanjem!

Porodica popularnog glumca Branislava Lečića prolazi kroz pravi pakao, a njegova ćerka Ana emotivno je povređena zbog prevelikog pritiska javnosti.

Svi članovi porodice veruju da on nije sposoban da zločin za koji se tereti i da će istina izaći na videlo. Oni ga veoma vole i poštuju jer je oduvek bio bezrezervna podrška svima u familiji.

Težak je period za celu porodicu koja je bila šokiranja saznanjem da je optužen za silovanje, a posebno jako je ova situacija pogodila Anu Lečić.

-Lečić je oduvek bio omiljen u svojoj familiji jer je imao divan odnos sa svim rođacima i decom. Prema svim mališanima je izuzetno pažljiv, družio se s njima, trudio se da ga svi zavole i da im bude primer i uzor. Cela familija ga izuzetno poštuje jer je svima pomagao u svakoj prilici, a pogotovo u nevoljama. Svojim bližnjima je dostupan u pola dana i u pola noći i ne čudi da su ih optužbe za silovanje prilično iznenadile i šokirale - kaže izvor blizak Lečiću i dodaje da je navodno celu priču najteže podnela Lečićeva ćerka Ana koju je dobio s prvom suprugom.

RepublikaFoto: Printscreen

Ana se zbog pritiska povukla u sebe i ne želi ništa ovim povodom da komentariše.

-Ana je relativno skoro postala poznata široj javnosti i to zahvaljujući ulozi u filmu „Dara iz Jasenovca“. Dobila je odlične kritike za ulogu i tek je odnedavno počela da uživa u popularnosti i u prvim profesionalnim uspesima. Međutim, nakon što je Danijela Štajnfeld javno optužila njenog oca za silovanje, Ana se sve teže nosi sa celom situacijom. U početku je bila zbunjena, potom tužna i besna... Uz svog je oca i bezrezervno mu veruje, ali joj je izuzetno teško da se nosi sa svakodnevnim pritiskom kojem je izložena cela njena porodica - priča izvor "Alo".

Ona apsolutno veruje svom ocu koji je njen najveći oslonac.

- Nije joj lako kada je prijatelji i poznanici ispituju o trenutnoj situaciji i nimalo joj nije prijatno što je ljudi na ulici popreko gledaju. Ona je navikla da pored sebe ima brižnog oca koji je tu za nju u svakom trenutku, koji ju je od malena čuvao kao kap vode na dlanu i razmazio... Nikada se nije desilo da on povisi ton u razgovoru s njom, zapostavi je zbog obaveza, dozvoli joj da oseti njegovu odsutnost kada nisu zajedno. Naprotiv, imaju zdrav odnos oca i ćerke koji neguju, zato je Anu emotivno pogodilo što je njen tata stavljen na stub srama - priča izvor i dodaje da se zbog pritiska javnosti Ana povukla u sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading