TEŽAK SKANDAL TRESE UN: Visoki zvaničnik uhvaćen na GOMILI, PUKLA BRUKA!

Autor: Blic, Republika

Svet

08.12.2020

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujedinjene nacije su saopštile da su "šokirane i duboko uznemirene" snimcima očiglednog seksualnog čina jednog svog zvaničnika i nepoznate žene u zvaničnom vozilu UN u Izraelu.

RepublikaFoto: Tviter / MATTEAMERTA

Na video snimku se vidi žena u crvenoj haljini koja je opkoračila muškarca na zadnjem sedištu džipa sa oznakama UN.

Video, koji je video veliki broj korisnika društvenih mreža, snimljen je po svemu sudeći na jednoj od glavnih ulica u Tel Avivu. UN su saopštile da je istraga o ovom slučaju u toku, da brzo napreduje i da će uskoro biti identifikovan čovek koji je koristio vozilo svetske organizacije. Veruje se da su i žena i muškarac zvaničnici UN u Izraelu.

 

 

Portparol generalnog sekretara UN Stefan Dižarik opisao je ponašanje zvaničnika na snimku kao "mrsko". Na pitanje da li je seksualni čin bio dobrovoljan ili je podrazumevao plaćanje za seksualne usluge, on je odgovorio da će se tokom istrage ustanoviti svi detalji ovog skandala.

UN imaju veoma striktne propise koji zabranjuju seksualne prestupe zvaničnicima na misiji u inostranstvu, a svetska organizacija je poslednjih godina morala učestalo da se brani od optužbi da se njeni zvaničnici u mirovnim misijama po svetu nedolično ponašaju i često prave seksualne prekršaje.

Generalni sekretar Antonio Guteres ponovo je zatražio "nultu toleranciju" prema seksualnim prestupnicima u redovima UN.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading