Poznati pevač i nekadašnja balerina zaratili zbog Savskog trga! Radiša: Tinska, seli se iz Srbije ne treba da živiš na trgu!

Autor:

Zabava

14.11.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja balerina napljuvala spomenik posvećen Stefanu Nemanji, koji će uskoro biti postavljen na mestu bivše železničke stanice, pa je folker javno prekorio.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenatinska/ ST/D.KADIĆ
Tinska i Urošević

Narodni i folk pevač Radiša Urošević prozvao je Jelenu Tinsku putem Tvitera na konto spomenika posvećenom Stefanu Nemanji. Ona, po svemu sudeći, nije shvatila šalu, pa ga je momentalno blokirala.

Iako se folk pevač već neko vreme ne pojavljuje u javnosti i nema ga po emisijama i dešavanjima, on je i te kako aktivan na društvenim mrežama. Radiša je bio popularan osamdesetih i devedesetih, ali nije poput većine njegovih saboraca estradnjaka koji ne koriste Tviter ili Instagram.

Tako je postao glavna atrakcija preko noći kada se zamerio nekadašnjoj balerini Jeleni Tinskoj. Sve je počelo kada je Jelena na Tviter nalogu postavila fotografiju radova na spomeniku posvećenom Stefanu Nemanji, koji će uskoro biti postavljen na mestu bivše železničke stanice, iznad koje je napisala:

Foto: twitter
Foto: instagram.com/jelenatinska/ ST/D.KADIĆ

- Mene sramota što živim ovde - stajalo je u opisu fotke, a njoj se, po svemu sudeći, ne dopada izgled novog Savskog trga. Na to se nadovezao Radiša, koji je Jelenu retvitovao i napisao:

 Tinska: Mene je sramota što živim ovde

- Pa i ne treba da živite na trgu - aludirajući na njenu poruku da ju je sramota gde živi uz fotku Savskog trga.

Vrlo brzo ona je pevača blokirala, valjda jer joj se nije dopala njegova šala. Njen post koji je šerovao postao je nevidljiv, a onda je on ispod istog napisao.

- Izgleda da se odselila - misleći na to da je nestala sa Tvitera, verovatno i ne znajući da ga je Tinska zapravo blokirala.

 

Usledila je salva komentara Radišinih pratilaca na Tviteru, koji su osuli paljbu po Jeleni i tim putem joj poručili da se iseli iz Srbije, a folker ih je podržao i imao je istu poruku za nju.

- Mnoge druge je sramota što je nekakvoj Tinskoj omogućeno da bude pismena i da ovako flagrantno ne poštuje srpsku istoriju - slovio je jedan od komentara.

 

- Hvala lepo, pa neka se odseli iz Srbije - nadovezao se neko, a onda je Urošević odgovori potvrdno.

- Slažem se - napisao je on i dao jasnu poruku balerini i nekadašnjoj plesnoj pratnji Zdravka Čolića da joj nije mesto ni na trgu ni u Srbiji i da, nakon što ga je blokirala, može da se iseli iz naše zemlje.

Nakon ovoga pozvali smo Radišu, koji nam je kroz smeh rekao da on ne zna da koristi Tviter:

- Evo me sa ženom na Zlatiboru. To je baš duhovito i smešno što je neko napisao, ali to nisam ja. Baš sam se smejao kad sam to video. Ja ne koristim Tviter, to je neko pisao umesto mene. Svakako je dobra fora.

 

Tinska prodaje video-snimak kako vežba za 2020 dinara

Jelena Tinska, srpska glumica, balerina, voditeljka, kolumnista i pisac je u vreme korone osmislila mehanizam kako da ostane fit i u danima kada po ceo dan sedimo kući. Ona sa svojih 67 godina može da se pohvali odličnom figurom, a tu tajnu je rešila da podeli i sa nama. Tinska na društvenim mrežama prodaje 50-minutni video-snimak kako vežba sa svojim učenicama. Kako ona navodi, cene variraju i veoma su pristupačne jer taj snimak nama ostaje zauvek. Novac uplaćujete preko e-bankinga, a ako nemate isti, onda u pošti slikate uplatnicu i oni vam odmah šalju na mejl. Cene variraju u zavisnosti od mesta u kome živite. Cena za Beograd je 2020 dinara. Tinska navodi da je ovo najbolji način da ostanemo fit, a u isto vreme zdravi u doba korone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiza

14.11.2020 18:14

Ona ne razume ili ne zna istoriju Srbije. A možda je i ne poštuje.

Odgovori 12 0
Pippa

15.11.2020 13:20

Opet dilerka nesto blebece:))