(VIDEO) GRAĐANSKI RAT NA HORIZONTU?! Scene APOKALIPSE širom Amerike, BLM teroristi ne štede ni one koje "ČUVAJU"!

Autor:

Svet

15.11.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neredi prouzrokovani izborima u Sjedinjenim Američkim Državama ne prestaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neredi u SAD

Teroristička organizacija "Životi crnaca su vredni"("Black Lives Matter", u nastavku "BLM") prerušena u pokret za prava Afroamerikanaca nastavlja da seje haos širom zemlje.

Levičari, koji se navodno zalažu za "mir i ljubav", ponovo pokazuju svoje lice i svoj jedini cilj - anarhijsku distopiju. 

Da im životi crnaca za koje se, po njihovim rečima, bore, nisu važni pokazuje i snimak na kom se može videti grupa ovih "aktivista" kako napada crnkinju sa detetom iz jednog, njima očigledno opravdanog, razloga - njene podrške predsedniku SAD Donaldu Trampu.

Kukavičko udaranje ljudi s leđa im takođe nije strano, što se može videti na drugom klipu u kom član "BLM-a" obara dečka na zemlju jer se našao na njihovom fiktivnom "BLM trgu".

Ni mirni posmatrači koji su se zadesili u restoranu u Trampovoj zgradi nisu izbegli teror ovih "boraca za slobodu manjina". Mladi par se našao na meti divljačkog ponašanja, a razlog je ponovo - podrška aktuelnom predsedniku.

Da li je američko društvo postalo previše liberalno i popustljivo? Nazire li se kraj ovom ludačkom ponašanju ili Sjedinjene Države čeka novi građanski rat? Odgovore na ova pitanja ćemo zasigurno dobiti u skorijoj budućnosti, a do tada nam ostaje da vidimo hoće si možda SAD ugledati na neke malo manje "slobodne" velike sile u kojima bi ovako nešto teško moglo uopšte da se dogodi, a kamoli da traje ovoliko dugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neksi

15.11.2020 11:05

Jadni crnci, Amerikanci vrše teror nad njima. Treba ih bombardovati što pre, da se spasu Afroamerikanci, da ne završe ko Indijanci u masovnim grobnicama.