NAČELNIK SPLITSKE POLICIJE PODNEO OSTAVKU ZBOG SINA NASILNIKA! Sa još četvoricom prebio mladića! DEČKU SE BORE ZA ŽIVOT!

Autor:

Svet

07.04.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pacijent je i dalje u životnoj opasnosti, a trenutno činimo sve što je u našoj moći da ga spasimo, rekao je novinarima Josip Krnić, načelnik Jedinstvenog prijema hitne bolnice KBC Split.

NAČELNIK SPLITSKE POLICIJE PODNEO OSTAVKU ZBOG SINA NASILNIKA! Sa još četvoricom prebio mladića! DEČKU SE BORE ZA ŽIVOT!

Foto: Profimedia, Shutterstock

Policija je otkrila detalje napada u Splitu u kojem je pretučen 23-godišnji mladić. U premlaćivanju je učestvovalo pet osoba, od kojih su četiri maloletne, a među napadačima je i sin sada bivšeg načelnika PU splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića.

- Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave šibensko-kninske sproveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i četvoricom maloletnika osumnjičenih da su počinili krivično delo posebno teška telesna povreda na štetu 22-godišnjaka, koji se dogodio u Splitu 6. aprila ove godine.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni u subotu, 6. aprila oko 3.30 sati ispred kluba u ulici Supavla u Splitu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički napali 22-godišnjaka tako što su ga nekoliko puta udarili nogama i rukama u predelu tela i glave. Povređenom 22-godišnjaku u KBC Split konstatovane su teške telesne povrede opasne po život. Osumnjičeni će tokom večeri, uz krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu, biti određen pritvor - saopšteno je iz policije.

Ranije danas je saopšteno da je pretučeni mladić i dalje u teškom stanju.

- Pacijent je i dalje u životnoj opasnosti, a trenutno činimo sve što je u našoj moći da ga spasimo - rekao je novinarima Josip Krnić, načelnik Jedinstvenog prijema hitne bolnice KBC Split.

- U noći sa petka na subotu primili smo 23-godišnjeg pacijenta sa teškom povredom glave i mozga koji je bio bez svesti -  rekao je Krnić.

On je saopštio da je pacijent odmah smešten na neurohirurgiju, gde je postavljena motorizacija za praćenje pritiska, a nakon toga nastavljeno je intenzivno lečenje pacijenta. On je dodao da je reč o "edemu mozga, odnosno otoku, a prisutno je i krvarenje”.

Prema njegovim rečima, svaka povreda glave je individualna i svaka ima svoje probleme, tako da u ovoj fazi nije moguće davati prognoze.

Načelnik policije Slobodan Marendić, čiji je sin bio među napadačima, danas je podneo ostavku. 

Mladić (22) pretučen je u noći sa petka na subotu ispred splitskog kluba, a potom je primljen u splitski KBC.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading