SIN NAČELNIKA POLICIJE UČESTVOVAO U PREMLAĆIVANJU ČOVEKA: Otac mu čuo za skandal i doneo NEOČEKIVANU ODLUKU

Autor:

Svet

07.04.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni čovek leži na intenzivnoj nezi i bori se sada za život

SIN NAČELNIKA POLICIJE UČESTVOVAO U PREMLAĆIVANJU ČOVEKA: Otac mu čuo za skandal i doneo NEOČEKIVANU ODLUKU

Foto: Youtube/24 TV

Splitsko-dalmatinska policijska uprava saopštila je danas da je dosadašnji načelnik te uprave Slobodan Marendić podneo ostavku jer je jedan od trojice njegovih sinova u noći između petka i subote učestvovao u premlaćivanju muškarca kod splitskog noćnog kluba.

Žrtva premlaćivanja se u splitskoj bolnici bori za život, prenosi portal Index.hr.

"Privatna situacija u kojoj sam se našao kao otac nespojiva je s mojom profesionalnom ulogom načelnika policije", navodi se u pisanoj ostavci Marendića.

Hrvatski MUP je saopštio da je ostavka Marendića prihvaćena i da će poslove načelnika policijske uprave Splitsko-dalmatinske do daljeg obavljati sadašnji zamenik načelnika policijske uprave Marko Srdarević.

U Splitu je u poslednje vreme sve više nasilja na ulicama.

U incidentu u Kaštel Štafiliću, dvojica muškaraca su postali žrtve vatrenog oružja i napada sekirom, ali srećom, njihovi životi nisu ozbiljno ugroženi.

KBC Split je saopštio da su povređeni muškarci, od kojih je jedan pripadnik HGSS-a, pretrpeli teške telesne povrede, ali su van životne opasnosti.

Incident se dogodio oko 19:30 časova kada je jedan od napadača pucao na pripadnika HGSS-a, nakon čega je drugi muškarac pritrčao da mu pruži pomoć.

Međutim, situacija je brzo eskalirala kada je treći napadač, naoružan sa dve sekire, nasrnuo na muškarca koji je pritekao u pomoć, nanoseći mu teške telesne povrede prelomom lobanje.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading