HRVAT I TRI BOSANCA NEDELJAMA JE PRATILI, PA JE U KUĆI OPLJAČKALI: Pobegli preko granice, a onda je policija otkrila STRAVIČNU TAJNU

Autor:

Svet

08.11.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je češljala telefon jednog od pljačkaša i imala je šta da vidi

HRVAT I TRI BOSANCA NEDELJAMA JE PRATILI, PA JE U KUĆI OPLJAČKALI: Pobegli preko granice, a onda je policija otkrila STRAVIČNU TAJNU

Foto: Shutterstock

Trojica državljana Bosne i Hercegovine i jedan Hrvat uhapšeni su nakon što su nedeljama pratili jednu 76-godišnju baku koju su potom u kući opljačkali. Kriminalci su joj upali u kuću usred noći dok je spavala.

Oni su joj 30. jula ukrali 65.000 dolara, 3.000 evra i dva zlatna lančića. Posle uspešno izvedene pljačke tri Bosanca i Hrvat pobegli su preko granice u BiH verujući da neće biti otkriveni.

Međutim, mladić iz Hrvatske vratio se kući posle 15 dana kada je uhapšen. Akcija hapšenja potom je sprovedena i nad jednim od trojice kriminalaca iz BiH i on je zahvaljujući nadzornim kamerama oko kuće oštećene završio iza rešetaka.

Ono što niko od inspektora i policajaca nije mogao da nasluti je šta će pronaći u telefonu Hrvata.

Tokom istrage, u njegovom telefonu pronađeno je puno fotografija i video snimaka sa dečjom pornografijom!

Za preostalom dvojicom pljačkaša iz Bosne i Hercegovine i dalje se traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading