OSUĐEN BIVŠI SRPSKI KOŠARKAŠKI TRENER ZA SILOVANJE MLADIĆA (19)! Ranije po Hrvatskoj pokušavao da napastvuje decu - nad mladićem se iživljavao u svom stanu, ovako ga je NAVUKAO!

Autor:

Hronika

08.11.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Velike Kladuše, ogorčeni ovim događajem, su automobil u vlasništvu osumnjičenog demolirali i ispisali uvredljive poruke na njemu.

OSUĐEN BIVŠI SRPSKI KOŠARKAŠKI TRENER ZA SILOVANJE MLADIĆA (19)! Ranije po Hrvatskoj pokušavao da napastvuje decu - nad mladićem se iživljavao u svom stanu, ovako ga je NAVUKAO!

Foto: Shuttestock

Zlostavljanje

Uhapšeni S. M., koji se sumnjiči za seksualno zlostavljanje i silovanje 19-godišnjeg mladića u Velikoj Kladuši, izazvao je zabrinutost i šok u javnosti. S. M. je nekadašnji košarkaški trener iz Cazina koji je 2008. godine osuđen na 12 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svog učenika.

S. M. se tereti za fizičko zlostavljanje i silovanje 19-godišnjeg mladića, s kojim je radio u istoj firmi. Policija iz Unsko-sanskog kantona uhapsila je S. M. nakon prijave mladića da je fizički zlostavljan, a istražitelji su brzo reagovali i obavili uviđaj, obaveštavajući Tužilaštvo USK.

Nakon što su se pojavile informacije da je mladić takođe bio silovan, istraga je proširena u tom pravcu. Građani Velike Kladuše, ogorčeni ovim događajem, su automobil u vlasništvu osumnjičenog demolirali i ispisali uvredljive poruke na njemu.

Prema informacijama iz lokalnih medija, S. M. je nekadašnji košarkaški trener iz Cazina, a njegova prošlost obuhvata ozbiljne optužbe za seksualno zlostavljanje. Godine 2008. osuđen je na 12 godina zatvora jer je seksualno zlostavljao svog učenika, dečaka od 14 godina, sina svojih prijatelja, kojeg je trenirao. Nakon što je pušten iz pritvora da se brani sa slobode, on je pobegao iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku u maju 2009. godine.

U Hrvatskoj je uhapšen zbog pokušaja seksualnog napada na 12-godišnjeg dečka i silovanja 15-godišnjeg dečka. Tada je osuđen na 16 godina zatvora. Istražitelji će sada nastaviti s radom kako bi utvrdili šta je S. M. radio na slobodi, pod kojim okolnostima je pušten i sve ostale detalje ovog slučaja.

- Policija je zaprimila prijavu 19-godišnjaka koji je rekao da je u firmi gde je zaposlen fizički zlostavljan. Policija je obavila uviđaj, a o svemu je odmah obavešteno i Tužilaštvo USK. S obzirom da se u međuvremenu došlo do saznanja da je mladić i silovan, istraga je otvorena u tom pravcu - rečeno je u MUP Unsko-sanskog kantona, gde nisu želeli govoriti o drugim detaljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading