U HRVATSKOJ UHAPŠEN MUŠKARAC JER JE POZNANIKU POKAZAO SREDNJI PRST! Ovaj se iznervirao i prijavio ga policiji EVO KOJA MU KAZNA PRETI!

Autor:

Svet

05.11.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđeno je da je uhapšeni prekršaj napravio u dva navrata, 8, oktobra i 4. novembra.

U HRVATSKOJ UHAPŠEN MUŠKARAC JER JE POZNANIKU POKAZAO SREDNJI PRST! Ovaj se iznervirao i prijavio ga policiji EVO KOJA MU KAZNA PRETI!

Foto: pixabay.com

Policija u Pakracu u Hrvatskoj uhapsila je muškarca (40), jer je u više navrata, svom godinu dana mlađem poznaniku na ulici pokazivao srednji prst.

Ovog je to toliko iznerviralo da je, kako piše Danica.hr, odlučio da ode i ga prijavi policiji. 

Policija je odmah reagovala i zbog remećenja javnog reda i mira uhapsila muškarca koji je nasred ulice podizao srednji prst. 

Utvrđeno je da je prekršaj napravio u dva navrata, 8, oktobra i 4. novembra. 

- Policijski službenici utvrdili su da je 8. oktobra i 4. novembra tokom dana na području Pakraca, 40-godišnjak na ulici u više navrata pri susretu pokazivao srednji prst 39-godišnjaku -  saopštili su iz Policijske uprave, te dodali da je navedeni 40-godišnjak uhapšen i protiv njega sedi optužni postupak.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading