NAPAO STRICA SEKIROM PA ONDA UČINIO NEŠTO NEČUVENO! U napadu besa uništio i automobil - u policijskoj stanici hteo da skoči sa TREĆEG SPRATA!

Autor:

Svet

02.11.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

H. T. je napao svog rođenog strica s sekirom, što je rezultiralo povredama.

NAPAO STRICA SEKIROM PA ONDA UČINIO NEŠTO NEČUVENO! U napadu besa uništio i automobil - u policijskoj stanici hteo da skoči sa TREĆEG SPRATA!

Foto: Profimedia, Shutterstock

U zeničkom naselju Gradišće, prekjuče se odvijala neobična i dramatična situacija kada je muškarac H. T. izazvao potpuni haos.

Prvo, H. T. je napao svog rođenog strica s sekirom, što je rezultiralo povredama. Uz to, u svojoj besni, H. T. je i uništio automobil. Brze reakcije komšija dovele su do poziva policije, koja je brzo stigla na mesto događaja i uhapsila H. T. Nakon hapšenja, on je odveden u policijsku stanicu, gde je trebalo da da izjavu.

Međutim, tokom davanja izjave u policijskoj stanici, H. T. je iznenada skočio sa stolice i pokušao da pobegne kroz prozor sa trećeg sprata. On je pao, ali su policajci brzo reagovali i pružili mu prvu pomoć pre nego što su ga odvezli do bolnice.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading