UČENIK NAJAVIO OSVETU, ALI NIKO NIJE REAGOVAO? Pretio da će doći u školu sa vatrenim oružjem, a danas upucao nastavnika!

Autor:

Svet

14.06.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik G. M. koji je počinio pucnjavu u školi u Lukavcu od ranije je poznat po neprimerenom ponašanju.

UČENIK NAJAVIO OSVETU, ALI NIKO NIJE REAGOVAO? Pretio da će doći u školu sa vatrenim oružjem, a danas upucao nastavnika!

Foto: printscreen/facebook

Pucnajva u školi

Zastrašujuće su informacije koje su potvrđene, a koje se odnose na jutrošnji stravičan čin u Osnovnoj školi Lukavac Grad kada je bivši učenik upucao nastavnika engleskog jezika. Naime, kako se saznaje, učenik je pucnjavu počinio iz osvete jer je izbačen iz škole, a svoje pretnje je i ranije najavljivao, prenosi Srpskainfo.

Nakon tragičnog događaja na svom Fejsbuk profilu oglasio se Dino Osmanović, političar iz Lukavca koji je objavio prepisku i upozorenja koja je pisao upravo zbog pretnji učenika koji je danas osumnjičen da je počinio teški zločin.

- Ovo je poruka od 22. Maja 2023. godine kada sam nakon saznanja da učenik preti da će se osvetiti nakon što su ga prebacili iz škole, tražio informaciju da vidim, da li smo se opametili ili poduzeli nešto da nam se ne dogodi Beograd – napisao je Osmanović i dodao:

 

 

- Nažalost, nismo. Desilo se da je nedužan čovek stradao (neko reče nisu stradala deca i nema panike), ali ja kažem da je nažalost stradao otac dvoje dece i ima panike. Ima potrebe za paniku sve dok ne odgovaraju nesposobni kadrovi iz MUP i tužilaštva. Možda tada dođemo pameti i počnemo učiti na tuđim greškama. I da, na moje pitanje upućeno MUP nisam dobio odgovor, samo poziv putem vajbera uz reči da su preduzeli sve radnje, da je sve pod kontrolom i da ne mogu dati više informacija jer se radi o maloletnoj osobi. Verovao sam sistemu, ni sam ne znam zašto - napisao je Osmanović, pišu bosanski mediji.

Osmanović kaže da je ranjeni nastavnik otac dvoje dece.

"Poznat po lošem vladanju"

Kako Kliks nezvanično saznaje iz istrage, maloletnik G. M. koji je počinio pucnjavu od ranije je poznat po neprimerenom ponašanju, a zbog lošeg vladanja iz navedene škole je prebačen u drugu.

 

 

Zbog toga je javno počeo govoriti da priprema osvetu, međutim na to su se apsolutno svi oglušili. Nikakve reakcije nije bilo te je svoj naum maloletnik jutros sproveo u delo.

U dvorištu Osnovne škole Lukavac Grad u toku je obavljanje policijskog uviđaja, a na mesto događaja kontinuiranu pristižu i ekipe hitne pomoći. Zaposleni škole se nalaze u unutrašnjosti objekta, a na mesto događaja su stigli i predstavnici Vlade TK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading