PETAR LAZOVIĆ IZA REŠETAKA: Uhapšen službenik Agencije za nacionalnu bezbednost

Autor:

Svet

18.07.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akciju hapšenja je izvelo Specijalno policijsko odeljenje.

PETAR LAZOVIĆ IZA REŠETAKA: Uhapšen službenik Agencije za nacionalnu bezbednost

Foto: https://libertaspress.me/

Policajci sarađivali sa "kavčanima"

Službenik Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore Petar Lazović uhapšen je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da je počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije.

"U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, lišen je slobode službenik Agencije za nacionalnu bezbednost P.L., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotreba službenog položaja", piše u saopštenju SDT.

Akciju hapšenja je izvelo Specijalno policijsko odeljenje, prenosi Informer.

Osumnjičeni će, od strane policije, biti sprovedeni na saslušanje specijalnom tužiocu, u zakonskom roku - saopšteno je iz SDT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading