SADA JE SVE JASNO! Novak OTKRIO zašto je prvo potrčao kod ĆERKE u ZAGRLJAJ!

Autor:

Sport

11.09.2023

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta 24. grend slem titulu prvo proslavio s naslednicom.

SADA JE SVE JASNO! Novak OTKRIO zašto je prvo potrčao kod ĆERKE u ZAGRLJAJ!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je pobedom nad Danilom Medvedevim iz Rusije, u finalu ovogodišnjeg US Opena ispisao istoriju "belog sporta" i osvojio rekordnu 24. grend slem titulu, po čemu se izjednačio s legendarnom Margaret Kort.

Ipak, scena koja je bacila u zapećak sva dešavanja, desila se posle meča, kada je Nole potrčao u zagrljaj ćerkici Tari, kako bi s njom prvo proslavio šampionski pehar.

Na pitanje da "objasni" taj emotivni trenutak s naslednicom, prvi reket Srbije je otkrio jednu tajnu i dao veoma dirljiv odgovor.

- Gledao sam je ceo meč. Ona je sedela u prvom redu, bila je okrenuta prema meni kada sam ja sedeo na klupi i nekoliko puta smo se smejali jedno drugom. Ona ima samo šest godina i baš u trenucima kada je trebalo da imam tu razigranost i tu radost i da se malo opustim u velikom stresu, posebno u drugom setu, pogledala me je i dala mi je ovu energiju - rekao je Đoković i dodao:

- Zato sam prvo otišao kod nje. Naravno zato što mi je ćerka, ali mi je i ona najviše pomogla u ovom meču. Toliko je volim, a imati je, moju ženu, sina Stefana i roditelje – osetio sam podršku i ljubav svih. Ovo je i njihov trofej - istakao je Novak.

Podsetimo, u trenutku kada mu je Tara čestitala, Nole je zaplakao od sreće, čime je još jednom pokazao da porodicu drži iznad svih svojih uspeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading