SENZACIJA U AKAPULKU! Ispao VELIKI favorit!

Autor:

Sport

27.02.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje završio već u prvom kolu.

SENZACIJA U AKAPULKU! Ispao VELIKI favorit!

Foto: www.profimedia.rs

Uspeo je srpski teniser Miomir Kecmanović da konačno prebrodi prvo kolo nekog turnira, ali ne i Tejlor Fric iz Sjedinjenih Američkih Država.

Američki teniser, trenutno 10. na ATP listi, doživeo je šokantan poraz, eliminacijom već na startu ATP Akapulka.

Posle ovog poraza, Fric će morati da znatno popravi rezultate u budućnosti, kako bi povratio svoju poziciju i opet bio među "top ten" svetskih igrača.

Podsetimo, Tejlor nikada nije uspeo da prebrodi četvrtfinale nekog Grend slema, pošto je zaustavljan na Vimbldonu (2022), US Openu (2023.) i Australijan openu ove sezone, kada je izgubio najbolji u istoriji Novak Đoković rezultatom 3:1 (7:6, 4:6, 6:2, 6:3).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Fric

Fricov zemljak Ben Šelton je ostvario važnu pobedu nad Britancem Danijelom Evansom, pri čemu je došao na korak od ponavljanja uspeha svog oca Brajana, koji je četvrtfinale Akapulka igrao 1994. godine. Ovo je značajan trijumf za mladog Amerikanca, a ostaje da vidimo kako će se dalje takmičiti na ovom turniru.

Kao što vidimo, ATP turnir u Akapulku već je doneo nekoliko iznenađenja i važnih pobeda, a ljubitelji tenisa sigurno će biti uzbuđeni da prate dalji razvoj događaja na terenu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading