ŠAMPION MELBURNA SE PLAŠI NOVAKA! Sinerova IZJAVA šokirala ceo SVET!

Autor:

Sport

20.02.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski as nedavno osvojio prvi Grend slem u karijeri.

ŠAMPION MELBURNA SE PLAŠI NOVAKA! Sinerova IZJAVA šokirala ceo SVET!

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner je definitivno obeležio početak sezone osvajanjem svog prvog Gren slem turnira. Iako je postigao veliki uspeh podigavši pehar na Australijan openu, četvrti reket sveta je svestan da mu predstoji još mnogo rada i napora kako bi ostvario svoje ambicije u teniskom svetu.

U jednom opširnom intervjuu, mladi teniser je naglasio da je svestan da će se protivnici bolje pripremati za njega i pokušavati da iskoriste njegove slabosti.

Mladi Italijan napominje da je svestan da osvojeni Gren slem predstavlja samo početak, kao i da zna da će morati još mnogo da radi kako bi se održao na vrhu teniske scene. Uprkos tome, ne krije samopouzdanje ističući da smatra sebe jednim od najboljih u "belom sportu".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Janik Siner

U intervjuu medijima, Siner je pohvalio svoje kolege, ističući da su Zverev i Medvedev izuzetno jaki igrači. Takođe, pohvalio je i Karlosa Alkaraza, ističući da je veoma talentovan i da ima već osvojena dva Gren slema, iako je mlađi od njega dve godine. Posebno je istakao i Novaka Đokovića, nazivajući ga jednostavno - Nole.

- To je velika reč, još imam mnogo posla, sada me i protivnici bolje znaju, moje slabosti. Rekao bih da sam jedan od najboljih. Zverev i Medvedev igraju jako dobro, Karlos je već osvojio dva slema, a dve godine je mlađi. I tu je Nole – Nole je Nole - kazao je Siner.

Potom je govorio o svom iskustvu pobede nad Novakom Đokovićem u polufinalu Australijan opena, ističući da je taj osećaj bio veoma lep, ali da u tom trenutku nije mogao da bude svestan šta se zapravo dogodilo.

- Nisam ni o čemu razmišljao. Osećaj je bio veoma lep, naravno, ali nisam previše razmišljao – u tim trenucima svakako još nisam mogao da budem svestan šta se dogodilo. Pogledao sam neke filmove i zaspao“, smatrao je Siner u intervjuu za italijanski "Veniti fer" - rekao je Janik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading