SKANDAL U DOHI! Organizatori se OBRUKALI kao nikad! Sličnu NEPRAVDU naneli su Novaku!

Autor:

Sport

20.02.2024

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su se izblamirali kao nikad pre.

SKANDAL U DOHI! Organizatori se OBRUKALI kao nikad! Sličnu NEPRAVDU naneli su Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Na ATP turniru u Dohi, održanom ove nedelje, dogodila se prilično neobična situacija koja je izazvala smeh širom sveta. U uvertiri duela između mađarskog tenisera Martona Fučoviča i Španca Roberta Bautiste Aguta, zvanični spiker turnira je napravio veliku grešku.

Umesto da najavi Fučoviča, spiker je greškom najavio njegovog rivala iz Španije. Nakon što je shvatio svoju grešku, spiker se izvinio i ispravio svoju grešku, ali snimak ovog nenamernog lapsusa postao je viralan, izazivajući smeh širom sveta.

Posle ove bizarnosti, Marton Fučovič je izašao na teren i uspešno savladao Bautistu Aguta rezultatom 6:3, 6:3. Iako ne znamo da li je greška spikera dodatno uticala na njega, Mađar je uspeo da se koncentriše i odnese pobedu.

Ova situacija je još jednom pokazala koliko su teniseri fokusirani i profesionalni, čak i kada se dese neobične okolnosti.

Ova greška nije prvi put da se događa na ATP turnirima. Slična situacija se desila i sa Novakom Đokovićem, kada su ga organizatori jednog turnira najavili kao Hrvata umesto Srbina. Međutim, najbolji teniser sveta je na svoj prepoznatljiv šarmantan način reagovao na ovu grešku, spasavajući organizatore potpune bruke.

Nova blamaža na ATP turniru u Dohi je podsetnik da čak i najbolje organizovani događaji mogu biti podložni neplaniranim situacijama. Ipak, važno je istaći profesionalizam igrača i njihovu sposobnost da se fokusiraju na igru, bez obzira na spoljne okolnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading