MALA MO SE OBRATILA NOVAKU: Žao mi je ŠTO NISMO IGRALI u istoj eri!

Autor:

Sport

24.01.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih teniserki svih vremena obratila se Novaku Đokoviću.

MALA MO SE OBRATILA NOVAKU: Žao mi je ŠTO NISMO IGRALI u istoj eri!

Foto: Profimedia

Profimedia

Novak Đoković je pobedom nad Tejlorom Fricom (3:1) u četvrtfinalu Australijan opena izjednačio rekord koji je držala Monika Seleš. Dostignuće od 33 uzastopne pobede na jednom turniru je impresivno, a Novak se obratio "Maloj Mo" izabranim rečima.

- Mnogo mi znači, nisam znao! Zaista volim Moniku, imam Moniku u glavi kada sam odrastao u Srbiji, jer je Jelena Genčić radila sa Monikom kada je bila mlađa. "Monika radi ovo, Monika radi ono", ona je jedan od idola, kada sam imao priliku da je upoznam, bio sam veoma nervozan. Priča naš jezik jer je rođena u Srbiji, znam da je imala sjajnu karijeru, dobro je igrala u Australiji. Svi se pitamo koliko je mogla još da nije bilo onoga kroz šta je prošlo. Samo najlepše reči o njoj i drago mi je što delimo taj rekord - rekao je Đoković.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Monika Seleš

 

Monika mu je dan kasnije uzvratila lepim rečima.

- Sa Novakovim gren slem titulama prestala sam davno da brojim jer znam da će oboriti sve rekorde i postaviti neke lude za buduće generacije da ih pokušaju oboriti. Samo bih volela da smo igrali u istoj eri jer bi bilo baš kul igrati mešoviti dubl zajedno. Za mene bi to bilo vrhunski. Hvala ti, Novače, na zahvalnosti i uvažavanju i osvoji Austalijan open - poručila je Monika Seleš.

Novak će se za 11. titulu u Australiji boriti prvo sa Janikom Sinerom koji ga čeka u polufinalu, a onda ukoliko trijumfuje u finalu će ga čekati bolji iz duela Medvedev - Alkaraz/Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dijana

24.01.2024 10:41

Divno, to su sportaši. Ljudi koji spajaju, vesele se životu i pomiču granice. Svi mi smo uživali gledajući Mo i danas Novaka, da oni vladaju svijetom nebi bilo mržnje i ratova, samo prekrasan svijet iz mašte.