SPECIJALNO IZDANJE: Evo kako će izgledati Noletova odevna kombinacija na Australijan openu (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

25.12.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj na patikama oduševiće sve njegove navijače.

SPECIJALNO IZDANJE: Evo kako će izgledati Noletova odevna kombinacija na Australijan openu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uveliko se sprema za početak nove sezone, u kojoj će pokušati da konačno osvoji kalendarski grend slem, a da mu pridoda i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Prvi zadatak da bi ispunio taj cilj imaće već početkom 2024. godine, pošto se od 14. do 28. januara u Melburnu igra Australijan open.

Nole će tada pokušati da osvoji 25. grend slem titulu, odnosno 11. u Australiji, a sada se na internetu pojavila i fotografija opreme u kojoj će Srbin nastupati u Melburnu.

Đoković će igrati u plavo-beloj odevnoj kombinaciji, a nosiće specijalno dizajnirane patike sa brojem 24, koji simbolizuje njegove dosadašnje osvojene grend slem titule.

Novak je apsolutni rekorder po broju osvojenih grend slem titula, pošto u svojim vitrinama ima čak 24 pehara sa četiri najveća turnira. Srpski as je Australijan open osvajao čak deset puta, trofej na Vimbldonu je podigao u sedam navrata, šampion US Opena je bio četiri puta, a triput se okitio titulom i na Rolan Garosu.

Što se Noletovih učešća na Ozi openu tiče, kada god je dolazio bar do polufinala, Srbin je osvajao titulu. Nikada nije izgubio polufinalni ili finalni meč u Melburnu, pa bi to moglo da znači da njegovi navijači imaju razloga za strepnju samo u prvih pet mečeva. Nakon toga, mogu da se zavale u fotelju i da uz osvežavajuće piće prate kako Đoković grabi ka novom peharu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading