NJIHOVA LJUBAV JE NEMERLJIVA PREMA NJOJ! Nole podelio fotku Marka Đokovića, pa mu samo ODGOVORIO srcima! (FOTO)

Autor:

Sport

23.08.2023

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbojli teniser sveta pokazao koliko voli svoju majku.

NJIHOVA LJUBAV JE NEMERLJIVA PREMA NJOJ! Nole podelio fotku Marka Đokovića, pa mu samo ODGOVORIO srcima! (FOTO)

Foto: printscreen/Tennis TV

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković posle pobede u finalu Sinsinatija posvetio je jednu poruku svom bratu Marku, a sada se njihova konverzacija nastavila na društvenoj mreži Instagram.

Osvajač 39. Mastersa protekle nedelje mu je posle pobede protiv Karlosa Alkaraza čestitao rođendan napisavši upravo tu čestitku na kameri, a onda je i sam Marko napisao da ga voli.

Naredni potez prvog reketa Srbije bio je podela posta koji je Marko objavio, a na toj slici je bila njihova majka Dijana Đoković.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

 

Reč je o emotikonima srca iznad fotografije, budući da nijedan čovek nema veću ljubav prema nekom, osim žene koja ga je rodila.

Narednog ponedeljka Novaka Đokovića očekuje težak zadatak na US Openu, pošto će posle dvogodišnje pauze zaigrati na poslednjem grend slemu u sezoni.

Titulu brani Karlos Alkaraz, ali će Španac, bez obzira ako odbrani trofej, izgubiti prvo mesto na ATP listi, ukoliko Nole stigne bar do drugog ili trećeg kola Flešinga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading