NOVAK SAMO NA NJEGA MISLIO: Poslao mu MOĆNU poruku, a zbog odgovora će mu biti toplo oko srca

Autor:

Sport

22.08.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana se čekalo na odgovor i vredelo je jer je iz dubine duše.

NOVAK SAMO NA NJEGA MISLIO: Poslao mu MOĆNU poruku, a zbog odgovora će mu biti toplo oko srca

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković poslao je snažnu poruku nakon što je osvojio masters u Sinsinatiju i došao do svog 39. masters trofeja. Nole je posle pobede nad Karlosom Alkarazom na kameri napisao "Đuško, srećan rođendan". Posle je otkrio da je time čestitao srednjem bratu Marku 32. rođendan i otkrio šta ga je motivisalo da ostane na terenu uprkos neverovatnim problemima koje je imao pred kraj prvog seta kada je intervenisao doktor turnira.

Foto: Starsport

Marko i Novak Đoković

- Osećao sam jake emocije kada sam pričao sa bratom. Srećan rođendan Đuško, nedostaješ mi brate, nedostaje mi porodica. Nekad sve uzimamo zdravo za gotovo, taj put od kuće, to je nekad po više meseci. Imaju ljudi mnoge teže probleme nego mi, ali treba pokazati koliko je stalo do te veze sa porodicom - rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Nepuna dva dana kasnije stigao je jednako snažan odgovor. Marko očigledno nije bio pored telefona, a kada ga je konačno uzeo u ruke odgovorio je Noletu.

- Volim te brate - napisao je Marko Đoković i označio Novaka u objavi na Instagramu, što je najbolji srpski teniser i podelio na svom profilu.

Foto: printscreen/instagram.com/djokernole

Dirljive poruke na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading