NOLETOV KUĆERAK U SREMU: Svi misle da su Đokovići napravili vilu samo da uživaju, ali ovo je PRAVA ISTINA, koja kida dušu svakog oca

Autor:

Sport

21.08.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su tvrdili da Srđan sebi pravi nekakvu oazu za beg iz Beograda, ali je tako želeo samo da sin bude više uz njega.

NOLETOV KUĆERAK U SREMU: Svi misle da su Đokovići napravili vilu samo da uživaju, ali ovo je PRAVA ISTINA, koja kida dušu svakog oca

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osećao sam jake emocije kada sam pričao sa bratom. Srećan rođendan Đuško, nedostaješ mi brate, nedostaje mi porodica. Nekad sve uzimamo zdravo za gotovo, taj put od kuće, to je nekad po više meseci. Imaju ljudi mnoge teže probleme nego mi, ali treba pokazati koliko je stalo do te veze sa porodicom.

Ovo je rekao emotivni Novak Đoković pošto je na 32. rođendan srednjeg brata Marka osvojio rekordan 39. masters osvajanjem Sinsinatija treći put. Naime, Marko već godinama živi daleko od porodice u španskoj Marbelji i dosta se udaljio od porodice, pa im je svima posebno drago kada se on uključi u porodična druženja i obaveze. Tako ga Nole povremeno stavlja u svoj tim, a čak je kupio i kuću u Marbelji kako bi mu bio bliže.

Foto: Starsport

Porodica Đoković

Međutim, to njihovom ocu Srđanu Đokoviću nije dovoljno, već se na sve moguće načine dovija kako bi Marka privukao i privoleo da se vrati kući. Tu se poslužio i jednim trikom. Đokovići su pre nekoliko godina napravili vilu na Pavlovačkom jezeru na Fruškoj gori, a javna je tajna u tom selu nadomak Rume da je konce oko svega vukao Srđan. Mnogi su tvrdili da on sebi pravi nekakvu oazu za beg iz Beograda, a prava istina kida dušu svakom ocu. Naime, on i Novak su učinili sve da u mirnom sremskom selu na obali Pavlovačkog jezera naprave sve uslove da se Marko oseća prijatno kako bi više dolazio.

Foto: Starsport

Braća Đoković

- Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Nadam se da će ga velika kuća nadomak Rume privući da dođe - rekao je svojevremeno Srđan Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading