JAŠI, NOLE, JAŠI: Đoković uživao sa konjima! Na ovome bi mu i Jokić pozavideo (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

02.08.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je prethodne dane proveo sa porodicom na Durmitoru.

JAŠI, NOLE, JAŠI: Đoković uživao sa konjima! Na ovome bi mu i Jokić pozavideo (VIDEO, FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde puni baterije za nastavak naporne sezone.

Proteklih nekoliko dana, Nole je sa svojom porodicom proveo na planini Durmitor, gde je uživao u jahanju konja.

Na Instagram nalogu etno Katuna, u kom je porodica Đoković boravila, objavljene su fotografije i video snimci na kojima se vidi kako Novak, Jelena, Stefan i Tara uživaju u jahanju konja.

Dragi prijatelji, najbolji među jednakima, Novak Đoković, poslednja dva dana je boravio je u našem domaćinstvu. Pre svega veliki čovek, humanitarac i najbolji sportista sveta, koji voli prirodu i ceni svaki ćošak našeg katuna. Imali smo priliku da budemo domaćini njemu i njegovoj porodici, što je velika čast za svakog čoveka. Hvala porodici Đoković na ukazanom poverenju, nadamo se da smo ispunili očekivanja. Radujemo se ponovnom susretu i čekamo ga raširenih ruku i otvorenog srca - navodi se u objavi.

Nema sumnje da su dani koje su Đokovići proveli na Durmitoru bili nešto na čemu bi im pozavideo i Nikola Jokić, najbolji košarkaš planete i veliki ljubitelj konja.

Podsetimo, Nole će ovog leta konačno ponovo zaigrati na američkom tlu, pošto će učestvovati na Mastersu u Sinsinatiju i US Openu, gde će pokušati da dođe do 24. grend slem titule u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading