ALKARAZ O SKROMNOSTI: Kod kuće spremam burgere s prijateljima, ne dam treneru da mi nosi torbu

Autor:

Sport

24.07.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoću da stvari budu prirodne, kaže Karlos

ALKARAZ O SKROMNOSTI: Kod kuće spremam burgere s prijateljima, ne dam treneru da mi nosi torbu

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Karlos Alkaraz (20), najbolje rangirani teniser sveta, govorio je o skromnosti. Osvajač dve grend slem titule nedavno je u finalu turnira u Vimbldonu savladao najboljeg igrača u istoriji "belog sporta" Novaka Đokovića sa 3:2 u setovima, ali mu to nije pomutilo razum. Naprotiv, mladi Španac otkrio je kako provodi slobodno vreme, odnosno šta zamera razmaženim kolegama.

- Kada imam slobodne dane, predložim prijateljima da odemo do prodavnice, da kupimo neke hamburgere i pravimo ih kod kuće. Oni mi govore da ostanem, da ne idem s njima, ali ja insistiram: "Hej, ljudi, idem s vama, hoću da stvari budu prirodne" - rekao je Alkaraz.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

 

Na pitanje da li će ga slava promeniti i da li će leteti privatnim avionima dok drugi nose kofere, Karlitos je odgovorio:

- Imam priliku da povremeno letim privatnim avionima, sa svojim ljudima. Ali, nekada me je sramota da se stavim u situaciju da oni nose moj kofer, kada mogu sam da ga nosim. Odnosno kada vidim neke igrače kako im trener nosi torbu… Donedavno sam sam nosio i rekete na španovanje i donosio ih kući. Takvi detalji čine da ostaneš skroman - dodao je prvi reket sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading