SIGURAN START - Srpski teniser pobedio posle preokreta

Autor:

Sport

17.07.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hamad Međedović savladao Kineza Žižena Žanga i prošao u drugo kolo teniskog turnira u švajcarskom Gštadu.

SIGURAN START - Srpski teniser pobedio posle preokreta

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

Hamad Međedović uspešno je startovao na ATP turniru u Gštadu. Srpski teniser savladao je Kineza Žižena Žanga sa 2:1 posle preokreta, po setovima 4:6, 6:1, 6:4 i plasirao se u drugo kolo turnira u Švajcarskoj iz ATP 250 serije.

Međedović, trenutno 183. na ATP listi, je loše ušao u meč protiv Kineza koji je 70. reket sveta. Hamad je vrlo brzo izgubio svoj servis gem, zatim je vratio brejk, ali je novi značio gubitak seta.

Međutim, u drugoj deonici je znatno popravio igru, oduzeo je servis protivniku čak tri puta, pa je treći set rešio pobednika. A to je bio naš teniser koji je jednim brejkom obezbedio pobedu i nastavak pohoda ka tituli.

Foto: Tanjug/AP

Sledeća prepreka - Dominik Tim

Naredni protivnik Međedovića biće iskusni Austrijanac Dominik Tim, trenutno 94. igrač sveta. On je do drugog kola turnira u Gštadu stigao posle pobede nad francuskim teniserom Aleksandrom Milerom sa 6:1, 7:6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading