SJAJAN PODVIG! Hamad Međedović ušao u glavni žreb!

Autor:

Sport

16.07.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u glavni žreb ATP turnira u Gštadu, pošto je pobedio Finca Otoa Virtonena 2:0 (7:6, 6:4).

SJAJAN PODVIG! Hamad Međedović ušao u glavni žreb!

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Ovaj meč trajao je sat i 36 minuta, a Hamad Međedović je uspeo da spasi čak sedam brejk lopti i pobedu obezbedi oduzimanjem servisa raspoloženom Fincu.

Posle intenzivnog prvog seta koji je prošao bez brejka, jedan mini brejk je presudio kako bi srpski teniser poveo. U drugom periodu meča jedan oduzet servis Međedoviću je na kraju doneo i zasluženu pobedu.

Srbin, koji je 156. na ATP listi, igraće u ponedeljak u glavnom žrebu protiv Kineza Žižen Žanga, trenutno 52. igrača liste najboljih tenisera sveta. Oni će na teren izaći u 12.30 časova.

Foto: Tanjug

Laslo Đere

Turnir u Švajcarskoj se igra na šljaci i pripada kategoriji 250. Prvi nosilac je Roberto Bautista Agut, drugi Miomir Kecmanović, a osmi Laslo Đere.

Đere će svoj meč igrati od 10 časova 30 minuta protiv Belgijanca Zizu Bergsa.

Nagradni fond turnira u Gštadu iznosi 630.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading