BILO JE TESNO I NAPETO: Novak ANALIZIRAO svoj trijumf, a onda nagovestio odakle će gledati Alkaraza i Medvedeva!

Autor:

Sport

14.07.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan trijumf do 24. gren slem titule.

BILO JE TESNO I NAPETO: Novak ANALIZIRAO svoj trijumf, a onda nagovestio odakle će gledati Alkaraza i Medvedeva!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u veliko finale Vimbldona, pošto je sa 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 7:6 savladao Italijana Janika Sinera. Na taj način se najbolji u istoriji ovog sporta plasirao u svoje deveto veliko finale na najprestižnijem turniru na svetu, a u nedelju će igrati za svoju osmu titulu u Londonu.

Odmah nakon susreta Nole je analizirao svoj trijumf.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Polufinale je uvek tesno, napeto... Bila su tri tesna seta iako rezultat ne pokazuje realnost koja je bila na terenu. Treći set je mogao da ode na Sinerovu stranu, ali pogrešio je u par navrata, ja sam to znao da iskoristim. Čestitam Sineru na odličnom meču, on je jedan od predvodnika mlade generacije tenisera.

Novak igra sjajno, a stručnjaci veruju da pruža možda i svoj najbolji tenis ikada.

- Voleo bih da verujem u to. Mi smo deo individualnog sporta i moramo da se uzdamo u sebe i da se trudimo da budemo mentalno i fizički najbolji. Godine su samo broj, 36 je novih 26. Zaista je dobar osećaj. Imam i dalje mnogo motiva i inspiracije da igram, ovaj sport je dao mnogo meni i mojoj porodici. Trudim se da budem isken i da ovom sportu vratim uslugu.

Jedna odluka sudije mogla je da promeni tok meča, ali Đoković se nije predavao.

- Bio sam vrlo nervozan zbog jedne odluke sudije, prvi put u karijeri mi se tako nešto desilo, ali uspeo sam da se smirim. Mislim da nisam uznemirio protivnika, sudija je odlučio da je poen za Sinera i to je bila konačna odluka.

Najbolji u istoriji je za kraj rekao da će uz oporavak pogledati i drugo polufinale između Alkaraza i Medvedeva.

- Obojica su vrhunski igrači. Ispratiću meč sa svog stola za masažu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading