TOPI NAJHLADNIJA SRCA! Imamo NAJLEPŠU SLIKU Rolan Garosa: Novak drži ŠAMPIONSKI govor, a Stefan GLEDA I UPIJA! (FOTO)

Autor:

Sport

12.06.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je zaista prelepo.

TOPI NAJHLADNIJA SRCA! Imamo NAJLEPŠU SLIKU Rolan Garosa: Novak drži ŠAMPIONSKI govor, a Stefan GLEDA I UPIJA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković odigrao je maestralan Rolan Garos, a u finalnom meču u tri seta počistio je Kaspera Ruda (7:6, 6:3, 7:5) te je osvojio 23. grend slem pehar u karijeri.

Na ovaj način ušao je Nole u istoriju i prestigao je Rafaela Nadala na večnoj listi, ponovo je postao svetski reket broj jedan, započeo je 388. nedelju na vrhu i dokazao planeti da je teniski GOAT.

Po završetku finalnog meča, Đoković je održao emotivnu konferenciju za medije na kojoj je govorio o raznoraznim temama. I dok je Nole "držao slovo", njegov sin Stefan je uspeo da oduševi planetu i da otopi čak i najhladnija srca.

Fotografija Stefana kako gleda tatu Novaka na konferenciji za medije postala je viralna i proširila se internetom brzinom svetlosti. Đoković je strpljivo odgovarao svima na pitanja, a njegov naslednik je gledao i upijao.

 

 

Ko zna, možda baš i Stefan krene Novakovim putem, te i njega uskoro vidimo kako se obraća medijima posle velikih uspeha.

Podsetimo, Novak Đoković osvojio je 23. grend slem trofej u karijeri na Rolan Garosu na prilično dominantan način i tako je prestigao Španca Rafaela Nadala kada se gleda ova večna lista. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading