NOVAK POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ: Đoković sve IZNENADIO! Hoće li ga ovo KOŠTATI TITULE na Rolan Garosu? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

04.06.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle slične odluke Srbin je u Rimu položio oružje pred Holgerom Runeom.

NOVAK POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ: Đoković sve IZNENADIO! Hoće li ga ovo KOŠTATI TITULE na Rolan Garosu? (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković trenutno se nalazi u Parizu gde pokušava da osvoji istorijsku titulu na Rolan Garosu.

Odlično je krenuo srpski teniser i do osmine finala plasirao se bez izgubljenog seta. Posle Aleksandra Kovačevića i Martona Fučoviča, Nole je posle velike borbe srušio i Alehandra Davidoviča Fokinu (7:6, 7:6, 6:2), te je zakazao okršaj sa Huanom Pablom Variljasom iz Perua (nedelja, ne pre 12.30).

Već nekoliko puta tokom turnira Nole je bio u centru pažnje, kako zbog sjajne igre, tako i zbog okršaja sa publikom, a neposredno uoči sudara sa Huanom Pablom Variljasom Đoković je povukao jedan neočekivani potez.

Srpski as otišao je na Park prinčeva gde je uživo ispratio utakmicu između Pari Sen Žermena i Klermona u kojoj su gosti slavili sa 3:2, a od dresa kluba iz prestonice Francuske oprostio se Lionel Mesi.

 

 

Novak je viđen u društvu bivšeg predsednika Francuske Nikolasa Sarkozija, uz njega su bili i sin Stefan i ćerka Tara, a na tribinama bio je i NBA as Rudi Gober koji je sedeo u blizini Srbina.

 

 

 

 

Ako pogledamo blisku prošlost - ovaj potez može da brine sve navijače Novaka Đokovića! Tokom mastersa u Rimu Nole je takođe bio gost na fudbalskoj utakmici, samo onoj između Intera i Milana, a nedugo zatim doživeo je bolan poraz od Holgera Runea i eliminaciju u četvrtfinalu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na San Siru

 

Da li je taj neuspeh stigao kao posledica opuštanja i odlaska na fudbalsku utakmicu u vreme turnira nije poznato, ali jedno je sigurno - oni sujeverni Novakovi navijači imaju razlog da strepe da bi novi sličan potez mogao da košta Đokovića istorijske titule.

Svi se ipak nadamo da to neće biti tako, te da će Srbin osvojiti 23. grend slem trofej u karijeri upravo u Parizu, te da će na tom polju prestići Španca Rafaela Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading