BESTIDNE OPTUŽBE - NOVAK JE PROVOKATOR? Đoković želi da krsti decu na Kosovu, oglasio se lažni ministar i najavio ŠOKANTNU ZABRANU!

Autor:

Sport

18.05.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla se velika prašina zbog najboljeg igrača u istoriji tenisa - ovo je prevršilo svaku mreu.

BESTIDNE OPTUŽBE - NOVAK JE PROVOKATOR? Đoković želi da krsti decu na Kosovu, oglasio se lažni ministar i najavio ŠOKANTNU ZABRANU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković, vlasnik 22 grend slem titule, izrazio je želju da krsti svoju decu na Kosovu i Metohiji, usled čega se našao na meti brutalnih napada iz južne srpske pokrajine.

Najpre je "Koha Ditore" navela kako Noletova odluka predstavlja provokaciju, a potom je reagovao i ministar kulture tzv. Kosova Hajrula Čeku.

- Nema vakcine, nema ulaska - napisao je Čeku na Tviteru, uz aluziju na činjenicu da Srbin nije primio vakcinu protiv koronavirusa.

 

Predstavnik kosovske vlasti je pokazao žestoko nepoznavanje važećih procedura, budući da su privremene institucije u Prištini još 1. maja prošle godine odlučile da uvedu najblaži set mera zaštite od korone, koje ne podrazumevaju potvrdu o vakcinaciji za ulazak na teritoriju Kosova i Metohije.

Podsetimo, Nole je već u svojoj izjavi rekao da njegova odluka može biti predmet kontroverze, ali da ju je doneo iz emotivnih razloga, a ostaje pitanje za kosovske vlasti - šta su im deca kriva?

Srpski teniser je u sredu eliminisan u četvrtfinalu Mastersa u Rimu od Holgera Runea, a po njegovim rečima Pripreme za Rolan Garos kreću "što pre".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading