KRSTIĆU DECU NA KOSOVU I METOHIJI: Novak Đoković OBRADOVAO Srbiju!

Autor:

Sport

16.05.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni teniser je još jednom pokazao svoju veličinu.

KRSTIĆU DECU NA KOSOVU I METOHIJI: Novak Đoković OBRADOVAO Srbiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković se trenutno nalazi u Rimu, gde učestvuje na mastersu, na kom je danas savladao Kamerona Norija sa 2:0 i obezbedio plasman u narednu fazu turnira, gde ga čeka okršaj sa mladim Dancem Holgerom Runeom.

S ozbirom da je Srbin trenutno u "večnom gradu", novinari lista "Korijere delo sport" su odlučili da Noletu postave neka pitanja van tenisa, a Đokovićev odgovor je obradovao celu naciju.

-  Želim da se vratim na Kosovo sa suprugom Jelenom i da tamo krstimo našu decu Stefana i Taru. Znam da je tema po pitanju Kosova mnogo osetljiva, da je sukob i dalje tu. Ne mislim na oružje, već postoji napetost. Ne želim da se bavim politikom, ali za svakog Srbina Kosovo je srce, centar naše kulture, našeg identiteta, tradicije i vere - ispričao je naš as.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa sinom Stefanom

Novak ne propušta priliku da istakne svoje poreklo, s obzirom da je njegov otac Srđan rođen u Kosovskoj Mitrovici, dok je deda Vladimir radio u rudniku Trepča.

- Mnogo ljudi iz moje familije potiče sa KiM, ovde mi se rodio otac, kao i stric i tetka. Jako sam vezan za ove krajeve - rekao je Novak 2008. godine, kada je bio u poseti na Kosovu i Metohiji.

Stefan, Novakov sin, trenutno ima osam godina, dok je Tara stara pet godina, pa ćemo videti kada će se Nole i Jelena odlučiti da krste svoje dvoje dece.

Inače, što se samog turnira tiče, Đokovićev duel sa Runeom je na programu u četvrtak, ali termin meča i dalje nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading