KRAJ ZA SRBINA U RIMU! Đere sjajno POČEO, pa ga Norvežanin PREGAZIO!

Autor:

Sport

16.05.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Rimu, pošto je poražen od Norvežanina Kaspera Ruda sa 0:2 (1:6, 3:6).

KRAJ ZA SRBINA U RIMU! Đere sjajno POČEO, pa ga Norvežanin PREGAZIO!

Foto: Tanjug

Dostojan otpor pružio je Laslo Đere favorizovanom Norvežaninu, ali samo u drugom setu, pošto ga je Rud bukvalno "počistio" sa terena u uvodnom periodu.

Iako je start bio kao iz bajke za Srbina, koji je već u prvom gemu napravio brejk i oduzeo servis Rud, a onda doživeo potpuni brodolom.

Trenutno četvrti teniser sveta je posle toga nanizao čak šest gemova, najpre ekspresno uzvario ribrejkom, da bi zatim još pet puta poentira, uz još dva brejka za ubedljivih 6:1.

Trgnuo se Đere i krenuo agresivnije u drugom setu. Borio se srpski as koliko je mogao, međutim, dva puta je posustao, što je Kasper Rud iskoristio i kažnjavao Laslove greške.

Foto: Tanjug

Kasper Rud nije dozvolio iznenađenje protiv Đerea

To se najpre dogodilo u petom gemu, kada je Rud prvi put brejknuo Srbina i poveo sa 3:2, a potom još jednom je to učinio u devetom poenu, koji mu je i doneo konačnih 6:3, odnosno, plasman u četvrtfinale Mastersa u Rimu.

Za ulazak među četiri najbolja u italijanskoj prestonici, četvrti reket ATP liste će igrati protiv boljeg iz duela domaćeg tenisera Janika Sinera i Franciska Serundola iz Argentine.

Novak Đoković je, podsetimo, sa maksimalnih 2:0 eliminisao Britanca Kamerona Norija, pa se u četvrtfinalu sastaje sa Holgerom Runeom iz Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading