JEDVA SE SUZDRŽAVAM! Museti OTKRIO EMOCIJE posle najveće POBEDE u karijeri! Evo šta kaže o Noletu!

Autor:

Sport

13.04.2023

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Lorenco Museti plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu.

JEDVA SE SUZDRŽAVAM! Museti OTKRIO EMOCIJE posle najveće POBEDE u karijeri! Evo šta kaže o Noletu!

Foto: www.profimedia.rs

Preživeo je titansku borbu i napravio veliki preokret Lorenco Museti, pobedivši najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, iako je srpski as prvi set rešio u svoju korist.

Italijan je priznao posle meča da je hteo da pusti suze:

- Mučio sam se da ne zaplačem na kraju, jer zaista je to pobeda puna emocija. Dugačak meč, prekid zbog kiše, nisu bili laki uslovi, jer je bilo hladno i vetrovito, ne kao prošlih dana. Tako da se računa kao duplo, jako sam ponosan na sebe. Mogu da vidim na ekranu, kao što sam rekao, jedva se suzdržavam da ne zaplačem, kao da je ovo san za mene - rekao je Museti posle najveće pobede u karijeri.

Foto: www.profimedia.rs

 

Prema njegovim rečima, pobeda protiv Novaka je za njega ogromno dostignuće.

- Nisam mogao da nađem pravi balans, pogotovo sa balansom i izbačajem. Riternirali smo bolje nego što smo servirali. Razmene su bile intenzivne, duge, ovo je teška i velika borba, na fizičkom i mentalnom planu. Pobediti Novaka je nešto neverovatno za mene - istakao je Lorenco Museti.

Njegov naredni rival u četvrtfinalu Mastersa Monte Karlo biće još jedan Italijan Janik Siner, koji je takođe nakon preokreta eliminisao Huberta Hurkača iz Poljske.

Podsetimo, titulu u Monte Karlu brani Grk Stefanos Cicipas.

Novak je u Kneževini bio najbolji 2013. i 2015. godine, ali će na treći pehar morati da sačeka neku drugu priliku. Bar do naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading