SVE JE JASNO OKO NOVAKA: Potvrđena INFORMACIJA koju je Srbija sa nestrpljenjem čekala!

Autor:

Sport

01.03.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin i Poljak "oči u oči" za polufinale Dubaija.

SVE JE JASNO OKO NOVAKA: Potvrđena INFORMACIJA koju je Srbija sa nestrpljenjem čekala!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković i Poljak Hubert Hurkač odmeriće snage u četvrtak od 16 časova na Centralnom terenu u Dubaiju.

Poljski igrač je u dva seta nadigrao ruskog kvalifikanta, dok je Nole imao lakši trening sa Holanđaninom Talonom Griksporom.

Srbina čeka najteža prepreka u dosadašnjem toku turnira, u vidu poljskog asa koji je imao trijumfalnu uvertiru za turnir iz serije 500 u Marseju. Ipak, tradicija je na strani svetskog broja 1, koji je do sada četiri puta igrao sa Hurkačem i još uvek nije osetio gorčinu poraza.

Bolji iz ovog dvoboja za plasman u finale igraće protiv Danila Medvedeva ili Borne Ćorića, čiji susret je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

 

 

Đoković je posle današnje pobede izjavio da se ne plaši nove teniske generacije, a da li ga može zabrinuti uspon forme Moskovljanina videćemo u petak, ako njih dvojica izbore prolaz dalje i zakažu spektakl na Bliskom Istoku...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading