ČISTKA U DUBAIJU: Svi su ZANEMELI zbog Danila Medvedeva!

Autor:

Sport

01.03.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski as gazi ka okršaju sa prvim reketom sveta, obojica imaju još po jednu prepreku do polufinala.

ČISTKA U DUBAIJU: Svi su ZANEMELI zbog Danila Medvedeva!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev prikazao je sjajan tenis u Dubaiju, potvrdivši da se vraća u vrhunsku formu.

Moskovljanin se plasirao u četvrtfinale turnira iz serije 500 trijumfom nad Kazahstancem Aleksanderom Bublikom rezultatom 2:0.

Duel je trajao 66 minuta, a na semaforu je stajalo 6:4, 6:2 u korist ruskog asa.

 

 

Prvi set je protekao u izjednačenoj igri, nešto više je pretio bivši svetski broj 1, koji je bolju igru krunisao u devetom gemu. Medvedev je tada iskoristio svoju drugu brejk šansu za 5:4, a potom je odservirao "sa nulom" za 1:0.

Danil je još više podigao nivo igre u drugom setu, brzo je napravio i potvrdio brejk (3:1), a kada je po drugi put oduzeo servis kazahstanskom igraču, na 5:2, bilo je jasno ko će put četvrtfinala.

Medvedeva u narednoj rundi čeka Hrvat Borna Ćorić, koji je nadigrao Australijanca Tanasija Kokinakisa u tri seta (6:7, 6:3, 7:5).

Ukoliko savlada i tu prepreku, sva je prilika da ćemo u Dubaiju gledati "klasik" između njega i Đokovića, koji još uvek čeka svog rivala (Hurkač ili Kotov), posle lagane pobede nad Talonom Griksporom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading