TAJNA SKRIVANA VIŠE OD DESET GODINA: Novak Đoković OTVORIO DUŠU - svi su ostali ZAPANJENI!

Autor:

Sport

26.02.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta šokirao javnost.

TAJNA SKRIVANA VIŠE OD DESET GODINA: Novak Đoković OTVORIO DUŠU - svi su ostali ZAPANJENI!

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković

Srpski teniser se trenutno nalazi u Dubaiju, gde se sprema za početak ATP turnira iz kategorije 500, koji je osvojio već pet puta.

Đoković će svoj prvi meč odigrati u utorak, a slobodno vreme u Emiratima je posvetio medijima, gde je podelio jednu od svojih najvećih tajni, koju niko ne zna već deset godina.

- Na prednjem delu patike imam belu golubicu i jedan simbol. Već desetak godina to nosim na patikama, ali niko to nije primetio. Ovaj simbol koji liči na ključ je simbol reiki isceliteljskog metoda koji i ja koristim i to označava energiju kosmičkog univerzuma koja se tu skuplja. Boga uvek nosim u srcu ali na ovaj način osećam još veću povezanost kroz te simbole - rekao je Đoković.

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković na treningu u Beogradu

I pored toga što je već petnaest godina u centru pažnje medija, ovaj podatak i simbol je očigledno svima promakao. Dodao je srpski teniser iz kog razloga ima golubicu na patikama.

- Golubicu nosim zbog povezanosti sa Nikolom Teslom, njegova ljubav prema golubovima se dobro zna, ali i zato što je simbol mira i sklada - zaključio je Đoković.

Novak je saznao i ime svog prvog rivala u Dubaiju, a u pitanju je češki teniser Tomas Mahač. Ukoliko njega savlada, u polufinalu bi mogao da se sastane sa Hubertom Hurkačem, dok ga u mogućem polufinalu verovatno čeka Danil Medvedev, jedan od njegovih najvećih rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Baki

27.02.2023 08:08

Novak je odavno odlepio.