NIJE MOGLO GORE: Poznato kada Đoković izlazi na teren u Dubaiju!

Autor:

Sport

26.02.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori nisu bili blagonakloni prema srpskom teniseru.

NIJE MOGLO GORE: Poznato kada Đoković izlazi na teren u Dubaiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, trenutno prvi teniser sveta, nastupaće naredne sedmice na ATP turniru u Dubaiju, a srpski igrač je saznao i ime svog prvog protivnika.

Naime, Novak će u prvom kolu odmeriti snage sa Tomašom Mahačom, češkim teniserom, koji je u glavni žreb Dubaija ušao nakon uspešno savladanih kvalifikacija.

Kao i na gotovo svim turnirima na kojima učestvuje, Đoković će meč prvog kola igrati tek u utorak, što znači da će tokom celog trajanja turnira imati dan manje odmora u odnosu na rivale sa druge strane žreba, što može biti problem u potencijalnom finalu ovog turnira, ukoliko Novak uspe da dođe do završnog meča.

Ako se pogleda raspored prvog dana, može se zaključiti da organizatori najveće zvezde stavljaju u večernje termine, pošto je meč Filipa Krajinovića i Andreja Rubljova zakazan za 16 časova, dok Saša Zverev i Jiri Lehečka igraju poslednji meč dana, koji je po rasporedu zakazan za ponedeljak u 17 časova i 20 minuta, pa se može očekivati da u slično vreme gledamo i Novaka na terenu u utorak.

Ukoliko savlada prvu prepreku, Srbin ne bi trebao da ima problema ni u drugom kolu, dok ga u potencijalnom četvrtfinalu čeka Hubert Hurkač, u polufinalu veliki rival Danil Medvedev, dok će se za mesto u finalu, sa donje strane žreba, najverovatnije boriti Rubljov, Zverev, Ože-Alijasim i Karen Hačanov.

Upravo je Andrej Rubljov branilac titule, pošto je u prošlogodišnjem finalu savladao Jirija Veselog sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lom

27.02.2023 09:08

Pa to su naši prijatelji iz Dubajia 😜