Veliki problem: Novaka izbacuju sa Vimbldona?

Autor:

Sport

28.06.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turnir na travi Sveengleskog kluba tek je počeo...

Veliki problem: Novaka izbacuju sa Vimbldona?

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser nakon četiri odigrana seta obezbedio je plasman u dugu rundu ovogodišnjeg Vimbldona, ali bi se mogao naći pred nerešivim problemom.

Naime, kako prenosi britanski "Telegraf", Novaku Đokoviću bi mogla biti izrečena mera zabrane nastavka takmičenja, a kao glavni razlog pominje se hrvatski teniser Marin Čilić koji je zbog virusa COVID-19 odustao od ovogodišnjeg učešća na Vimbldonu.

Novak Đoković i Marin Čilić su zajedno trenirali tokom prethodne nedelje i upravo ovaj podatak može predstavljati "kamen oko vrata" braniocu trofeja i šestostrukom osvajaču Vimbldona.

Foto: Tanjug/AP

Novi problemi - Novak Đoković

 

Ovim povodom oglasili su se i organizatori turnira koji su u kratkom saopštenju istakli:

- Pratimo upustva vlade Velike Britanije oko izolacije i potencijalnih infekcija kovidom.

Kako će se ovaj slučaj okončati, ostaje nam da vidimo, ali je izvesno da se Novaku Đokoviću podmeću "klipovi u točkove" gde god se za tako nešto ukaže povoljna prilika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Stole

28.06.2022 10:32

Ne trebaju njemu belosvetski neprijatelju pored vas lažljivih kvazi novinarčića..

Dušan

28.06.2022 10:32

Kakve ovo veze ima sa podmetanjem bilo čega. Ako već ne želi da se vakciniše, što je samo po sebi nonsens, obzirom na posao kojim se bavi, onda neka se pripremi za posledice koje takav izbor nosi. Bolje i da je završio karijeru, ovako samo prosipa ono što je godinama skupljao i stvarao.

Passion

28.06.2022 10:59

Dakle, Novak je najbaksuzniji teniser sveta, sam sebi zatvara vrata. Sa svim njegovim "istupanjims" u borbi za slobodu, pravdu i fer plej on je gubitnik. Nadal je mudriji, ne trtlja o globalnim problemima, nije antivakser, ne glumi advokata Medvedevu ( koji uzgred ćuti na temu proterivanja jer je Rus ), ne zagovara fer plej za "siromašne" tenisere ne formira Sindikat tih sirotana itd...itd. Šta će Djokoviću titula "čovečnosti" koja zvanično ne postoji, dovoljno je što ima fondaciju koja u osnovi ima humani karakter. Zatvorio je sebi do kraja karijere dva GS, a čačka mečku i hoće da mu zatvore pristup i u Francuskoj i u Engleskoj. Pa onda Novače u advokate, nema ništa od GOAT titule. Prkosio si, izazivao, sad vidi šta ćeš. Eto izglupirao se i Hurkač, krenuo u politiku i zglajznuo. Ne ide to tako. Nadal je mudar i lukav, zna da je uvek ĆUTANJE = ZLATO. Proverena poslovica.