NOLETU VEZANE RUKE: Rusija ODUŠEVLJENA, Medvedev saznao FENOMENALNU vest u Majamiju!

Autor:

Sport

26.03.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku borbe udvoje za teniski tron.

NOLETU VEZANE RUKE: Rusija ODUŠEVLJENA, Medvedev saznao FENOMENALNU vest u Majamiju!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev na fenomenalan način je započeo pohod na titulu u Majamiju, a sada mu se "otvorio" i žreb. Drugi reket planete će u 3. rundi odmeriti snage sa Špancem Pedrom Martinezom, koji je ostvario iznenađujući trijumf nad Čileancem Kristijanom Garinom.

Po setovima je bilo 7:6, 6:2, a duel je trajao dva časa i 20 minuta.

Španac je tok meča okrenuo u svoju korist sjajnim finišom taj-brejka prvog perioda igre. Garin je poveo sa 2:1, ali je onda Martinez nanizao šest poena za 1:0. Na krilima osvojenog prvog seta, španski teniser je napravio "dupli brejk" u drugom, pa je zakazao susret sa favorizovanim Rusom.

 

 

Podsetimo, Medvedev je ranije danas lako izašao na kraj sa Endijem Marijem, a izveštaj "klasika" možete pročitati OVDE. Za očekivati je da ruski as ima dodatni motiv na Floridi, s obzirom na to da ga plasman u polufinale vraća na prvo mesto ATP liste, na kojem je ponovo Novak Đoković...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading