PRVI KARATE MASTER CLASS STIŽE U BEOGRAD: Jovana Preković i Slobodan Bitević dele svoje tajne uspeha!

Autor:

Sport

12.03.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl će se održati na "Banjici".

PRVI KARATE MASTER CLASS STIŽE U BEOGRAD: Jovana Preković i Slobodan Bitević dele svoje tajne uspeha!

Foto: Tanjug/AP

Ljubitelji karatea imaju priliku za vrhunsko iskustvo 31. marta u Sportskom centru "Banjica", gde će se održati prvi Karate MasterClass uz olimpijsku šampionku Jovanu Preković i svetskog šampiona Slobodana Bitevića.

Događaj, organizovan od strane Sportskog udruženja "Pet prstenova", okupiće takmičare, trenere i zaljubljenike u karate.

Program seminara obuhvata dva treninga, fokusirana na uvežbavanje tehnike, taktike i sparinge, a osim praktičnih veština, na posebnom predavanju razgovaraće se o ključnim aspektima postizanja vrhunskih rezultata, uključujući fizičku i psihološku spretnost, motivaciju, disciplinu i poštovanje.

Republika

Foto: Promo

najava karate spektakla MasterClass koji se održava u SC Banjica

Vizija ovog događaja je afirmacija karate sporta kroz seminare i trening kampove, te postizanje statusa centra svetskog karatea, a poseban naglasak seminar daje podršci roditeljima i trenerima kroz programe edukacije.

Gostujući predavači uključuju olimpijskog šampiona i legendu srpskog i svetskog sporta Vladimira Grbića, koji će govoriti o zdravom odrastanju dece u sportu, kao i sportski psiholog Tijana Ćirković.

Ne propustite priliku za unapređenje svojih veština i razgovor sa velikim imenima svetskog karatea!

Vidimo se 31. marta na Banjici, u Sportskom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading