SPORT NA TV: Evo gde možete gledati meč Srbija - Bugarska i Novakovo finale u Torinu!

Autor:

Sport

19.11.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogat sportski dan.

SPORT NA TV: Evo gde možete gledati meč Srbija - Bugarska i Novakovo finale u Torinu!

Foto: Starsport/Tanjug/Ap

U nedelju, 19. novembra, crveno je slovo za sve sportske fanove u našoj zemlji. U istom danu igraće se dva odlučujuća meča miljenika nacije, a to su fudbaleri Srbije i Novak Đoković.

"Orlovi" igraju odlučujući meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Oni će na stadionu "Dubočica" u Leskovcu dočekati selekciju Bugarske u poslednjem kolu G grupe. Utakmica je na programu od 15 časova i obezbeđen je televizijski prenos.

Čitava Srbija biće u prilici da gleda taj meč, pošto ga emituju dva TV kanala. U pitanju su RTS i Arena sport Premijum 1.

Podsetimo, Srbiji je dovoljan bod da se kao drugoplasirani tim u grupi kvalifikuje na završni turnir dogodine u Nemačkoj, koji nam je, inače, izmicao u poslednje dve i po decenije.

Nešto kasnije, za ljubitelje tenisa, novi spektakl u Torinu. Novak Đoković se posle rutinske pobede nad Karlosom Alkarazom plasirao u finale, gde će večeras od 18 sati igrati protiv Janika Sinera. Biće to prilika za Noleta da se osveti mladom Italijanu za poraz u grupnoj fazi, kao i da osvoji rekordnu sedmu titulu na prestižnom turniru.

Televizijski prenos obezbedio je Sport klub 1.

Takođe, naši čitaoci biće u prilici da isprate teksutalni prenos oba meča. Na portalu Republika lajv-blogovi počeće oko sat vremena pre nekog što Đoković i fudbaleri istrče na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading