Zvezda ide na pobedu i u Zagrebu!

Autor:

Sport

06.05.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se završnica Regionalne lige u boksu.

Zvezda ide na pobedu i u Zagrebu!

Foto: BSS

Vitezovi iz Zagreba domaćin su danas od 14.00 časova (direktan prenos na Arena fight kanalu) bokserima Crvene zvezde. Crveno-beli su ne poražena ekipa i ovaj meč će odlučiti ko u plej ofu startuje sa prve pozicije. U Beogradu, prošle godine, Zvezda je istog rivala pobedila 12:8, tamo da joj je u ovom meču dovoljan i remi.

Republika

Foto: BSS

BK Crvena zvezda - BK Vitezovi

 

Beograđani su juče stigli na merenje, koje je uspešno završeno, a nastupiće oslabljeni, jer su seniorski reprezentativci iz njihovih redova u Čehovu na pripremama za Evropsko prvenstvo u Jermeniji.

- Zvezda ide uvek na pobedu! Iako smo u Zagrebu dočekani sa velikim poštovanjem, to ne znači da će u ringu biti milosti sa obe strane. Ono što garantujem jeste da će Zvezdini bokseri u svakoj sekundi svakog meča davati sebe iznad sopstvenih maksimuma - poručio je iz Zagreba, predsednik BK Crvena zvezda, Vladan Miketić.

Republika

Foto: BSS

Regionalna liga u boksu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading