ŠOK ZA PARTIZAN! Pojačanje mu krade OKORELI ZVEZDAŠ! Da li još jedan grobar IZDAJE CRNO-BELE?!

Autor:

Sport

11.04.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ishod će biti vrlo zanimljiv.

ŠOK ZA PARTIZAN! Pojačanje mu krade OKORELI ZVEZDAŠ! Da li još jedan grobar IZDAJE CRNO-BELE?!

Foto: Starsport

Košarkaški svet bruji o mogućem povratku Vanje Marinkovića u redove Partizana. Prema informacijama koje prenosi "MaxBet Sport", mladi košarkaš se nalazi na meti crno-belih, ali ima i ponude od Baskonije i budućeg evroligaša Dubaija. Marinković trenutno ima tri opcije pred sobom, a odluka će biti doneta tek tokom leta.

Vanja Marinković se trenutno nalazi pred teškom odlukom, budući da ima tri primamljive ponude. Baskonija mu nudi produženje ugovora, dok ga Partizan i Dubai takođe vide kao pojačanje za narednu sezonu. Međutim, čini se da je odlazak u inostranstvo trenutno najrealnija opcija za mladog košarkaša. 

Jedan od faktora koji bi mogao da utiče na Marinkovićevu odluku jeste i potencijalni dolazak Svetislava Pešića na mesto trenera u Dubaiju. Pešićeva reputacija i iskustvo mogli bi da budu presudni faktor u odluci mladog košarkaša.

Foto: Starsport

Vanja Marinković

Zanimljivo je to što je selektor reprezentacije legenda na Malom Kalemegdanu i omiljen među navijačima Crvene zvezde. Vanja Marinković bi priključivanjem potencijalnom projektu Karija Pešića postao samo još jedan u nizu igrača koji su odloženim povratkom razočarali grobare. Podsećamo na slučaj Nikole Milutinova koji je prelaskom u Olimpijakos zaradio zvižduke, ali i Jana Veselog koji će po svemu sudeći završiti karijeru u Barseloni. 


S obzirom na značaj ove odluke, javnost će sa nestrpljenjem čekati leto kako bi saznala konačan ishod pregovora. Vanja Marinković ima težak zadatak pred sobom, ali je sigurno da će njegova odluka imati značajan uticaj na sledeću sezonu evropske košarke.

Hoće li Vanja Marinković ponovo obući dres Partizana ili će karijeru nastaviti u inostranstvu, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno - njegov talenat i potencijal privlače pažnju brojnih klubova, a ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove zanimljive sage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading