LEPOTICA ŠETA POLUGOLA, DIVAC NI DA TREPNE: Reperka zaludela sve u hali, sem bivšeg srpskog asa

Autor:

Sport

09.04.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Sneža je to dobro utegla

LEPOTICA ŠETA POLUGOLA, DIVAC NI DA TREPNE: Reperka zaludela sve u hali, sem bivšeg srpskog asa

Foto: www.profimedia.rs

Vlade Divac postao je imun na lepotice. Verovatno nema muškarca da se ne bi okrenuo da pored njega prođe prelepa polugola devojka, ali nekadašnji srpski košarkaši as je upravo to uspeo, da bude jedan od više hiljada navijača u košarkaškoj hali koji je ostao imun na pojavu zanosne američke reperke Megan Di Stalion.

Naime, ona se pojavila na košarkaškoj utakmici NBA lige između Los Anđeles Lejkersa i Minesote, sa "nekom krpom" na sebi koja je više otkrivala nego pokrivala. Zato ne čudi da su svi pogledi bili upereni u atraktivnu pevačicu. Svi sem Divca kojem je seks bomba prošla na metar od njega. I možda će neki reći "nije je video", bila mu je gotovo iza leđa, ali kada se cela hala okreće onda se valjda i ti okreneš. Ili si izgledno spazio krajičkom oka ali ne smeš da pogledaš zbog supruge Snežane.

Foto: www.profimedia.rs

Megan

 

Pritom je Megan to i bio jedini cilj, da je svi primete. O tome svedoči njeno poziranje sa i bez lopte, a kada se pojavila na centralnom ekranu iznad terena brže bolje je uslikala taj trenutak.

Foto: www.profimedia.rs

Slika samu sebe na ekranu

 

Inale, atraktivna lepotica rođena je u San Antoniju 1995. godine, a muzičku karijeru počela je 2016. godine. Lepo se oparila, pa je njeno bogatstvo trenutno procenjeno na čak 30 miliona dolara. Megan je trenutno solo, a do prošle godine bila je u vezi za reperom Pardisonom Fontejnom i raskinuli su nakon što joj je bivši partner pomogao da osvoji Gremi! Interesanto, ima u svojoj riznici šest prestižnih nagrada!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading