JEDNOM GROBAR, UVEK GROBAR: Lesor u majici Partizana pred ključan meč u Evroligi

Autor:

Sport

04.04.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijas je uradio najbolji mogući posao za budućnost crno-belih kada su u pitanju navijači.

JEDNOM GROBAR, UVEK GROBAR: Lesor u majici Partizana pred ključan meč u Evroligi

Foto: printskrin

Košarkaši Partizana gostuju večeras Albi u Berlinu u 33. kolu Evrolige i moraju da pobede kako bi produžili san o plasmanu u plej-in. Crno-beli se nadaju da će u Nemačkoj prestonici imati podršku kao kada igraju u Minhenu protiv Bajerna, dok će svi ostali navijači morati da budu kraj malih ekrana.

Foto: Starsport

Osvajaju Berlin: Košarkaši Partizana

Jedan od njih će sigurno biti i Matijas Lesor, koji sutra sa Panatinaikosom gostuje upravo u Nemačkoj, ali pomenutom Bajernu. Ali i njegov sin Matson, te supruga Trejsi. Naime, upravo je gospođa Lesor na svom Instagramu okačila fotografiju na kojoj se naslednik ljulja na ljuljašci dok na sebi nosi crnu majicu Partizana. Ona je tim potezom ponovo raznežila sve grobare.

Foto: instagram.com/traicy.mhn

Dobro pamti sve: Matson Lesor

Podsetimo, koliko kao porodica vole Partizan, iako više nisu njegov deo i Matijas ne prima platu u Beogradu već u Atini, Lesorovi potvrđuju konstantno. Tako je mali Matson baš u Beogradu proslavio rođendan pred utakmicu između Partizana i PAO, a na proslavi u igraonici bili su i prvotimci "parnog valjka". Oni su zajedno sa bivšim saigračem i njegovim naslednikom pevali navijačke pesme u dečijoj igraonici, a tako je bilo i dan kasnije u Areni.

Pritom je Trejsi dovela sina u specijalnim patikama koje je dobio za rođendan. U pitanju su bele patike sa Partizanovim grbom sa strane. Sada kada je nosio i Partizanovu majicu nam samo preostaje da čekamo i da vidimo šta će gospođa Lesor sledeće obući nasledniku, a na oduševljenje grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading